Aktywne Wpisy

annlupin +14
Cześć. Szukam chłopaka, który szuka dziewczyny, z którą mógłby rozwijać się intelektualnie, ćwiczyć pamięć, myśleć, zadawać sobie pytania. Który jest fanatykiem myślenia, którego sensem życia jest ćwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. Na pewno bardzo by mnie to cieszyło, gdybym widziała, że jest taka osoba, która też szuka takiej osoby drugiej - do ćwiczeń, do wspólnej korelacji. Wiadomo, rozwój jest czymś najfajniejszym, samemu jest trochę żmudnym ćwiczeniem, a z kimś z kim się

annlupin +16
że tak zapytam nieśmiało jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin0098890
Pobierz

@mirko_anonim: XDD anihilacja beciaka. A wystarczyło nic nie robić w domu i czasami dać z liścia.
Będzie boleć, ale czas leczy rany
@mirko_anonim: oprócz odpowiedzi które już padły, ja bym się zastanowił czy przypadkiem nie zmieniła cię na lepszy model tylko ty jeszcze o tym nie wiesz
@mirko_anonim: Nieprawda, twoja różowa to toksyczna i typowa, do bólu przewidywalna roszczeniowa i niedorosła karyna.
Tu się nie da nic zrobić. Niech się pakuje i spada. Znajdzie sobie chłopa-patusa, to być może zmądrzeje, ale ciebie już to obchodzić nie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Powiem Ci brutalnie, ale nie bierz tego do siebie, bo wielu było w tym miejscu co Ty. Jesteś frajerem, nic nie wymagasz, tylko dajesz. Wasz związek jest skończony,
W najbliższej przyszłości cię też pewnie zdradzi , mam takiego kolegę który wszystko płacił w domu , zabierał laske na jedzenie na mieście bo
Błagam cię , nie mieszaj w to borderline, borderki są zazwyczaj tylko płaczliwe emocjonalne zazdrosne
Jeśli ona korzysta z jego wszystkich możliwych źródeł i go obraża za byle co to już jest narcyzm nie borderline
Borderline nie działa w trybie pasożyta , tutaj widać że kobita się ustawiła tak że żyje za cudze , ktoś się płaszczy przed
Ale bzdury xD myślisz że ktoś będąc narcyzem zmieni się ? Takie osoby są nastawione tylko i wyłącznie na branie