Wpis z mikrobloga

Płacę za mieszkanie, rachunki, jedzenie. Do cholery posprzątane, wszystko umyte, obiad gotowy na dwa dni, nie musi nic robić.. - zrobi pranie to tyle w sumie.

I co?? Pretensje, że nie ODWIESIŁEM KURTKI.

@mirko_anonim: XDD anihilacja beciaka. A wystarczyło nic nie robić w domu i czasami dać z liścia.
  • Odpowiedz
Twoja różowa ma odklejke. Musisz jej pokazać jak to jest bez ciebie bo widać za dobrze ma i uważa że to standard. Takich facetów jak ty się traktuje jak króla bo Ty ja traktujesz po królewsku. Skończ z rozpieszczaniem. Bądź zimny, nie zagaduj, nie miej czasu. Niech doceni co ma
  • Odpowiedz
W restauracji nie odzywaliśmy się słowem, na koniec dnia jedziemy do jej rodziców (dwa osobne auta), sto lat wszystko, wręczam kotka, przytuliła tylko rodziców, mama się jej pyta a co ze mną to od niechcenia.

@mirko_anonim: oprócz odpowiedzi które już padły, ja bym się zastanowił czy przypadkiem nie zmieniła cię na lepszy model tylko ty jeszcze o tym nie wiesz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Z moich obserwacji wynika, że takie zachowanie może oznaczać, że ma już kogoś lub szuka kogoś. Irytujesz ją, ponieważ jesteś z nią dalej (czego nie chce) ale z jakiegoś powodu nie może tej relacji zakończyć (może z powodów ekonomicznych)?
  • Odpowiedz
A na prawdę zajebista i dobra dziewczyna,

@mirko_anonim: Nieprawda, twoja różowa to toksyczna i typowa, do bólu przewidywalna roszczeniowa i niedorosła karyna.

Tu się nie da nic zrobić. Niech się pakuje i spada. Znajdzie sobie chłopa-patusa, to być może zmądrzeje, ale ciebie już to obchodzić nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja miałem trochę podobnie na ostatni miesiąc związku. Okazało się, że różowa miała coś z psychiką i dopiero jak z nią zerwałem przyznała mi się do tego. Prosiła mnie o czas, ja czekałem prawie miesiąc na odpowiedź, bo miała iść na terapię, poprawić się i co? Wolała pić wódeczkę, drinkować użalając się na instagramie zamknięta w domu, nie wychodząc nigdzie zamiast zawalczyć o samą siebie i przyszłość (kobieta 30
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
obowiązkowy-badacz-69:

Wracając do mieszkania razem, ciągle pretensje o wszystko, czaicie? Płacę za mieszkanie, rachunki, jedzenie. Do cholery posprzątane, wszystko umyte, obiad gotowy na dwa dni, nie musi nic robić.. - zrobi pranie to tyle w sumie.

I co?? Pretensje, że nie ODWIESIŁEM KURTKI.

Powiem Ci brutalnie, ale nie bierz tego do siebie, bo wielu było w tym miejscu co Ty. Jesteś frajerem, nic nie wymagasz, tylko dajesz. Wasz związek jest skończony,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ehhh miras, chociaż ja nie uznaje rozstań za rozwiązanie to tutaj jest to najbardziej wskazane , robisz wszystko w domu , prawie wszystko sponsorujesz a ona cię w sumie poniża za brak głupiego kwiatka , osoba mocno narcystyczna i nikt mi nie powie że jest inaczej
W najbliższej przyszłości cię też pewnie zdradzi , mam takiego kolegę który wszystko płacił w domu , zabierał laske na jedzenie na mieście bo
  • Odpowiedz
@utilek

@mirko_anonim moze to jakis borderline? Albo potrzebuje otrzeźwiacza, np w postaci tymczasowej separacji

Błagam cię , nie mieszaj w to borderline, borderki są zazwyczaj tylko płaczliwe emocjonalne zazdrosne
Jeśli ona korzysta z jego wszystkich możliwych źródeł i go obraża za byle co to już jest narcyzm nie borderline
Borderline nie działa w trybie pasożyta , tutaj widać że kobita się ustawiła tak że żyje za cudze , ktoś się płaszczy przed
  • Odpowiedz
@stepienz13posterunku

>Płacę za mieszkanie, rachunki, jedzenie. Do cholery posprzątane, wszystko umyte, obiad gotowy na dwa dni, nie musi nic robić.. - zrobi pranie to tyle w sumie.

>

>I co?? Pretensje, że nie ODWIESIŁEM KURTKI.
  • Odpowiedz
@betonowa_klata

Twoja różowa ma odklejke. Musisz jej pokazać jak to jest bez ciebie bo widać za dobrze ma i uważa że to standard. Takich facetów jak ty się traktuje jak króla bo Ty ja traktujesz po królewsku. Skończ z rozpieszczaniem. Bądź zimny, nie zagaduj, nie miej czasu. Niech doceni co ma

Ale bzdury xD myślisz że ktoś będąc narcyzem zmieni się ? Takie osoby są nastawione tylko i wyłącznie na branie
  • Odpowiedz