Aktywne Wpisy

annlupin +39
Cześć. Szukam chłopaka, który szuka dziewczyny, z którą mógłby rozwijać się intelektualnie, ćwiczyć pamięć, myśleć, zadawać sobie pytania. Który jest fanatykiem myślenia, którego sensem życia jest ćwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. Na pewno bardzo by mnie to cieszyło, gdybym widziała, że jest taka osoba, która też szuka takiej osoby drugiej - do ćwiczeń, do wspólnej korelacji. Wiadomo, rozwój jest czymś najfajniejszym, samemu jest trochę żmudnym ćwiczeniem, a z kimś z kim się

annlupin +22
że tak zapytam nieśmiało jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin0098890
Pobierz

https://pl.aliexpress.com/item/1005007010798903.html?src=google&pdp_npi=4%40dis!PLN!107.79!107.79!!!!!%40!12000039054282170!ppc!!!
a stacje mam taką (dostałem z
No to możesz sobie kupic switch USB który ma 2 input (tam wpinasz kablem USB 2 latopy, USB musi być szybkie
Komentarz usunięty przez autora
@zibizz1: to jest DisplayLink = nie używasz swojej karty graficznej tylko wbudowanej w stację, bardzo słabej, a to czego ona nie umie na CPU. Nawet do programów biurowych niezbyt fajne.
Komputer używa swojej karty graficznej a potem wpycha wygenerowany obraz do USB i do tego procesu potrzebna jest dodatkowa moc obliczeniowa pobierana z CPU/GPU tym sie zajmuje sterownik displayLink. Dlatego przy słabszym komputerze będzie to słabo działać i kraść znaczące ilości mocy obliczeniowych.