Aktywne Wpisy

kto chce lynk pisać na pw bo nie mogę tych rzeżących o linki czytać po co zaśmiecać tag boży
#ufc
#ufc
cichyyx +5
Moje 3 sny dzisiaj
1. Morderca w masce wchodzi mi do domu przez balkon i mnie zabija.
2. Rucham jakas ladna babe, ale w kulminacyjnym momencie przychodzi dwóch ziomków i się na nią kładzie robiąc tzw kanapkę, nie jestem pewien komu co wsadzam i uciekam
3. Wybucha wojna i akurat mi na leb spada atomowka
Jakis ekspert od snow raczy mi wyjasnic co tutaj zaszlo?
1. Morderca w masce wchodzi mi do domu przez balkon i mnie zabija.
2. Rucham jakas ladna babe, ale w kulminacyjnym momencie przychodzi dwóch ziomków i się na nią kładzie robiąc tzw kanapkę, nie jestem pewien komu co wsadzam i uciekam
3. Wybucha wojna i akurat mi na leb spada atomowka
Jakis ekspert od snow raczy mi wyjasnic co tutaj zaszlo?

https://pl.aliexpress.com/item/1005007010798903.html?src=google&pdp_npi=4%40dis!PLN!107.79!107.79!!!!!%40!12000039054282170!ppc!!!
a stacje mam taką (dostałem z
No to możesz sobie kupic switch USB który ma 2 input (tam wpinasz kablem USB 2 latopy, USB musi być szybkie
Komentarz usunięty przez autora
@zibizz1: to jest DisplayLink = nie używasz swojej karty graficznej tylko wbudowanej w stację, bardzo słabej, a to czego ona nie umie na CPU. Nawet do programów biurowych niezbyt fajne.
Komputer używa swojej karty graficznej a potem wpycha wygenerowany obraz do USB i do tego procesu potrzebna jest dodatkowa moc obliczeniowa pobierana z CPU/GPU tym sie zajmuje sterownik displayLink. Dlatego przy słabszym komputerze będzie to słabo działać i kraść znaczące ilości mocy obliczeniowych.