Wpis z mikrobloga

Podoba mi się ten hejt na Tuska i rządzących. Mimo wszystko to pokazuje że wyborcy KO mają jakieś standardy. Natomiast pisowski elektorat prawie zawsze broni polityków pis, nieważne ile pisowcy ukradną i tak stare dziady będą ich bronić.

#polityka #izrael
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ramotka: sroty. Po prostu są różne standardy. To że PiS opiera się na tępej propagandzie dla debili to jest jasne i nie trzeba tego tłumaczyć wystarczy włączyć republikę.
  • Odpowiedz
pisałam o twitterze i o tym że traci zupełną wiarygodność to co się tam dzieje

@PomidorovaLova: przecież ty sama łgałaś o zegarku XD Jak to jest że zawsze kiedy widze twoje posty tak wychwalasz prawdomówność a ja cię kojarzę z jednej akcji gdzie nawet nie przeprosiłaś za kłamstwa?
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia no co konkretnie masz na myśli, na czym się według ciebie nie skupiam? Gdzie ty u mnie granie na emocjach w ogóle widzisz chłopie?

Aaa no tak, jeszcze mnie do osmiogwiazdkowckw jakichs zaklasyfikowałeś, z urojeniami rozmawiasz.
  • Odpowiedz
no co konkretnie masz na myśli, na czym się według ciebie nie skupiam? Gdzie ty u mnie granie na emocjach w ogóle widzisz chłopie?

wiesz, stawiając tezy tak kategoryczne jak ty, obdarzony rozumem i godnością człowieka byłby w stanie poprzeć jakimiś wymiernymi argumentami. Tymczasem ty uprawiasz tu totalne pustosłowie. Skoro twoje tezy są tak oczywiste, być może wartałoby je w jakikolwiek sposób uwiarygodnić?

@wstanczyk:
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: Dobra, a tak poza tym, że chciałeś mnie poobrazać, to masz w końcu jakieś argumenty, czy nie? Co właściwie sugerowałeś, że dane makroekonomiczne świadczą o czym właściwie i jakie dane? No rozwiń.

Tymczasem ty uprawiasz tu totalne pustosłowie.

Masz ty w domu lustro chłopie? xd

A by stwierdzić, że PO > PiS to wystarczy to, jak rozmontowywali demokrację i okradali państwo przez te 8 lat, czy choćby sączona przez
  • Odpowiedz
@wstanczyk pamięć jak widać króciutka

Niczym się nie różnią
Za 7 lat będziecie pluc na PO tak samo jak na PiS

I oto nastąpi kolejny cykl popisu, pierwszy stanie się drugim a drugi pierwszym
  • Odpowiedz