Wpis z mikrobloga

jak laska po x wiaodmosciach nie chce podac do siebie jakiegos innego kontaktu to dla mnie to jest smiech na sali
to tak jakbys był na domowce gadasz z laska juz x godzin i chcesz w ogole wiedziec jak sie nazywa na fb i ig, a ona mowi ze ona to nie poda i poda Ci na nastepnej domowce dopiero xDDDD
#tinder
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@razdwatrzy55: porównujesz Tindera, na którym byle kto może wstawić przerobione foty i wymyślić fikcyjną tożsamość do poznania kogoś na żywo mhm…

Dwa, to jest zupełnie normalne, ja też czekam do pierwszej randki z podaniem prywatnego kontaktu - po co ryzykować spotkaniem psychola, który w razie odmowy będzie się mścić i cię stalkować.

Jeśli nie rozumiesz, że to zwyczajna ostrożność i dbanie o swoje bezpieczeństwo w tych chorych czasach, to nie
  • Odpowiedz
  • 0
Jeśli nie rozumiesz, że to zwyczajna ostrożność i dbanie o swoje bezpieczeństwo w tych chorych czasach, to nie wróżę sukcesów z poznaniem normalnej kobiety.

@kociooka: zazwyczaj chodzi tutaj o fakt, ze laska jest po prostu oznaczona na zdjeciach na których jest mniej atrakcyjna niz na tinderze luub sama posiada zdjecia na ktorych jest mniej atrakcyjna i faceci już się nie odzywaja ot cała teoria, jedna laska nie chciała mi podac
  • Odpowiedz
@kocia_melancholia: no ale to kobieta więcej ryzykuje w tej sytuacji. Co jest ważniejsze: moje poczucie bezpieczeństwa czy chęć zaspokojenia ciekawości ze strony faceta? Dla mnie, jeśli facet nie rozumie moich obaw i nie szanuje tego, że jestem ostrożna i nie podaje pierwszemu lepszemu mężczyźnie swojego profilu, od razu jest do skreślenia
  • Odpowiedz
  • 0
@kociooka: widzisz i ty jestes taka strachliwa i jak mam pozniej taka laske zaprosic na spotkanie rodzinne? przeciez taka osoba to musialaby chyba na spokojnie jedna osobe z rodziny co miesiac poznawac
  • Odpowiedz