Aktywne Wpisy

Polska5Ever +83
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

lord-nihilus +86
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Myślałem, że po przekroczeniu tej "magicznej" granicy 10 tys. zł poczuję się spełniony i zadowolony, ale nic bardziej mylnego. Oczywiście stać mnie teraz na więcej, ale w przypadku osoby, która niczego nie dziedziczy i sama musi zarobić na mieszkanie w mieście wojewódzkim, to wciąż kropla w morzu potrzeb.
Mam też wrażenie, że niestety należę do osób, którym zawsze będzie mało, niezależnie od tego, ile zarabiają. To smutne, bo sprawia, że trudno jest poczuć pełne zadowolenie.
#pracbaza #kariera
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-09 105233
Pobierz@azusachan - Niestety poziom stresu jest dosyć wysoki przez samą pracę, i przez ostatnie problemy z różową jest jeszcze większy, wiec tutaj nie jestem totalnie tak jak chciałem. :(
Uważaj na dwie bańki długu ąęćśź
@4nietwojinteres4: najobrzydliwszy gatunek ludzki
jakby co to tak ma kazdy ambitny czlowiek. obrzydliwymi to ty sobie nazywaj pasozyty dryfujace na socjalu, a nie uczciwie pracujacych
Uwzględniając inflację dzisiaj 10k to jak 6 przed covidem :/
@wybacz: ambutny to jest sportowiec albo ktos kto serio cos osiaga a nie zyd ktory patrzy tylko na cyferki xDD
( ͡° ͜ʖ ͡°), też parę lat temu cieszyłem się że w ogóle dostałem pracę, potem bardzo cieszyłem się z podwyżek bo dostałem więcej niż chciałem, zmieniłem się moje nastawianie gdy inni mieli więcej, nawet ci zatrudnieni później z podobnym doświadczeniem
@4nietwojinteres4: Też myślałem że tak jest, jednak udało mi się przekroczyć 40k na ręke i nadal chciałoby się więcej
Ostatecznie nierucha też musisz wziąć w kredyt, auto lepsze niż taczka czy wypierdziana używka tak samo w leasing, a teraz i za 200k nic wybitnego nie dostaniesz.
Abyś się