Aktywne Wpisy
cohh +182
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +208

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@russo: a to żaden polak nie mieszka w UK?
@russo: a ja coś takiego napisałem? w uk mieszkają miliony polaków, czy to niemożliwe żeby któryś z nich miał podwórko a na nim kostke?
@jozef-dzierzynski: Żaden co, nieuku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiadomo, że fejk, ale widzisz zdjęcie i wiesz, że to UK.
@russo: Wiadomo? Skąd to wiesz, półanalfabeto?
Zdjęcia przed i po czyszczeniu kostki brukowej są tak niespotykane, że to dla ciebie fejk? XD
źródło: masz
Pobierz1. Nie wiedza jak go włączyć
2. Nie wiedzą jak wypełnić/niepoprawnie wypełnili
3. Nie chce im się
4. Bo Tusk sprzedał Polskę Niemcom
Komentarz usunięty przez autora
@StaryWedrowiec: Bingo. W świecie nieanalfabetów nie istnieje coś takiego jak (zdjęcia) przed i po czyszczeniu.
Chyba że chodzi o brak słowa cyknięte lub zrobione. Cóż... Nikt nie jest idealny.