Wpis z mikrobloga

Jakbyście jakąś grę dostępną na #playstation mogli przejść jeszcze raz - jaka by to była gra? Może być więcej tytułów niż jeden.

Pytam bo szukam inspiracji do czego usiąść aktualnie :)

#ps4 #ps5 #konsole #gry
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Są gry, które chciałbym przejść jeszcze raz, ale nic z nich nie pamiętając. Jak wiedźmin, cyberpunk, Kingdome come itp. Ale tak to jakoś się nigdy nie przemoglem. Na nowości nie mam czasu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Anomalocaracid: co?

@alWdIjJpz18nHw: Kurdę, ogrywałem jedynkę ale mnie znudziła bardzo szybko. Liniowe, korytarzowe i nudne lokacje, słaba walka - no nie porwało.

@Tulej_Tulejka: właśnie mi chodzi o podejście "wymazuję sobie pamięć i mogę we wszystko zagrać jak za pierwszym razem - co bym wybrał?". Nad Wiedźminem z patchem na PS5 się zastanawiam właśnie mocno. Cyberpunka zrobiłem na 100% a Kingdoms Come jakoś mnie nie grzeje.

@
  • Odpowiedz
@enzojabol ja będąc przez całe życie pcmasterrace doświadczałem czegoś nowego w Jedi, a jednocześnie wrócił do mnie czar „Jedi academy”. Walka bardzo mi się podobała właśnie, zwłaszcza na najwyższym poziomie trudności. Liniowa, korytarzowa? Zdecydowanie tak 😂 Ale lokacje nie wydawały mi się nudne, szukałem wszystkich znajdziek i cieszyłem się z każdego odkrytego miejsca.

Edit: dwójeczka jest bardziej przestrzenna, to nie open-world, ale świat wydaje się być większy niż w jedynce.
  • Odpowiedz