Aktywne Wpisy

Minieri +535
Co za akcja teraz - gość przyjechał, zatankował i kupił żetony na odkurzacz. Na kamerze widzę że już dawno skończył odkurzać ale kręci się z kobietą wokół tego odkurzacza. Podchodzi do mnie i mówi że chyba wciągnął sobie kluczyki od auta, pytam zdziwiony "jak?", odpowiada że zdjął końcówkę i odkurzał tą szeroką rurą, poprosił żebym otworzył i sprawdził. No to idę, otwieram i w międzyczasie słucham jak kobieta wyzywa go od pokrak,
tanebau +49
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz

I teraz na czym sprawa polega. Zostałam zapytana przez Panią kierownik czy mogłabym czasem zrobić nadgodziny, jak będzie potrzeba. Powiedziałam, że jasne, co to za różnica czy 8 czy 9 godzin. Powiedziała mi że jedyne co muszę zrobić to na badaniach MP powiedzieć że chcę pracować w godzinach nadliczbowych. Tak też zrobiłam...
Lekarz powiedział że to tak nie działa, że on nie może na moje słowo mi tego wpisać. Że ja muszę iść do firmy, powiedzieć że chcę tak pracować i dopiero wtedy do lekarza. Mówię mu że już u nim byłam i powiedziałam że chce, a on że powinni mi dać jakiś wniosek w takim razie. Nic nie dostałam. Jak to działa, jaka jest procedura? Jestem po komplecie badań, co mam zrobić żeby móc robić czasem nadgodziny? Kierowniczka mówi że nie słyszała o czymś takim, nikt nic nie wie, lekarz chce jakiś druk, ja go nie mam i jestem w kropce...