Wpis z mikrobloga

@Wasior123: też to zauważyłem i nie podoba mi się to ani trochę. Wiadomo, że w Polsce nikt zdrowy psychicznie Holokaustu negować nie będzie, ale z zachodem Europy, nie mówiąc już o murykanach, jest znacznie gorzej.Tu przykład takiego "wolnomyślącego".
PS. w komentarzu następny płakusiał, że jest w Holandii i nie może robić salutu, a za posiadanie Mein Kampf można być zwiniętym, chlip chlip
Ultimator - @Wasior123: też to zauważyłem i nie podoba mi się to ani trochę. Wiadomo,...

źródło: Screenshot 2024-12-11 at 15-25-59 JulGrodan w serwisie X „@GarbageHuman24 https __t.co_wLFSoi0uHo” _ X

Pobierz
  • Odpowiedz
@Wasior123: @Ultimator następni w kolejce jesteśmy my: że Polska szczekała pod granicami Niemiec, że traktak wersalski niesłusznie dał nam ziemie na zachodzie, że po wojnie dostaliśmy Wrocław, Szczecin rdzenne niemieckie ziemie

jesteśmy następni do odstrzału, a polska prawica jeszcze się z tego cieszy
  • Odpowiedz
@Wasior123: przez Hitlera zginęło prawie 40 milionów bialych chrzescijan. Moim zdaniem to o bialych chrześcijanach powinno mowic sie najwięcej, raz ze nimi jesteśmy, a dwa bo zginęło ich 7 razy więcej niż te 6kk. Przeciez 6kk, to mniej niz samych niemcow 10kk.
  • Odpowiedz