Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wybieram się niedługo pierwszy raz do divy. Nie wiem czy wziąć profilaktycznie tadalafil. Niby nie mam problemów z potencją ale boje się że ze stresu konar nie zapłonie. #divyzwykopem

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 14
@zdrajczyciel @Hissis p---------e, ja jak pierwszy raz byłem na divach to ledwo co mi stanął i nie doszedłem, wstyd i musiałem sobie zwalić w domu. Tadalafil czyni cuda, knaga twarda = pewność siebie = brak problemu z dojściem.
  • Odpowiedz
@m_ba: no faktycznie, najlepiej przed pierwszym razem z prostytutką wspomagać się farmakologicznie, żeby sobie przypadkiem niczego złego nie pomyślała, a w razie stosunku z dziewczyną/partnerką to trzeba dwa razy bardziej, żeby tego wstydu ewentualnego nie było xDDD
Wy sami sobie krzywdę robicie, bo się boicie żyć
z fartem
  • Odpowiedz
  • 15
@Hissis nie chodzi o to. Idziesz pierwszy raz, do obcego miejsca, obcej dziury. Lekki stres nie pomaga, a 3-4 stówy masz wydać na marne i nawet nie spuścić z kija bo konar nie zapłonął?
  • Odpowiedz
@m_ba: doładnie tak mordko, albo zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi i jak się do tego nastawić, albo wal sobie stary regularnie tabletki i miej świadomość tego, że bez pigułki nie czujesz się pewnie i nie wiesz czy dasz sobie radę, to na pewno bardzo dobrze wpłynie na Twoje zdrowie psychiczne, lepiej przeżyć coś co zawsze może się też wydarzyć w przyszłości i nauczyć się sobie z tym radzić,
  • Odpowiedz