Aktywne Wpisy
tomasztomasz1234 +983
Zobaczcie jak na zamkniętych grupach lekarze organizują lobbing. Rzecznik Izby lek. Kosikowski sam nie do końca wie, co konkretnie ma być sparaliżowane jak zrobi się limit pensji lekarzy, więc prosi o "amunicję" xDD
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
źródło: rzecznik
Pobierz
yourgrandma +113
Zakończyliśmy XLVI edycję #wykopoweprzeboje. Najlepszą balladą mirki ogłosiły Led Zeppelin - Stairway to Heaven. W finale zwyciężył z Dire Straits - Brothers In Arms, a trzecie miejsce zajmuje Guns N' Roses - November Rain.
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Pobiliśmy chyba rekord - przed tą edycją tag obserwowało jakieś 700 osób, a po ogłoszeniu kategorii tej edycji liczba obserwujących wzrosła aż do... 7000!
Jutro
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Pobiliśmy chyba rekord - przed tą edycją tag obserwowało jakieś 700 osób, a po ogłoszeniu kategorii tej edycji liczba obserwujących wzrosła aż do... 7000!
Jutro
źródło: b86a7fe04ea6a0234e0d6c3bd4bf04895c1b5145805a0de9dd8d640f779be286
Pobierz

Już pogodziłem się że zwrotu nie dostanę, jednak chciałem pociągnąć temat i poznać stanowisko @allegro . Jednak ich formularz kontaktowy prowadzi mnie do nikąd.
#allegro #kiciochpyta #sanepid
Komentarz usunięty przez autora
Zmieniłem trochę wiadomość i faktycznie przyniosło mnie gdzie inndziej xd
zgodnie z art. 59 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności
Na opakowaniu nie było daty.
I coś tam jeszcze w regulaminie firm kurierskich bo dzwoniłem się pytać to mnie typ od inpostu "wyśmiał"
Tylko to info z mojego googlowania, więc mogą być jakieś błędy xD
cf8a21b0-be42-11ef-bc7a-a186d8e84cc6
I tu już nawet nie chodzi o zwrot kosztów ale łamanie prawa i łatwy sposób na oszustwa, no bo kto będzie trzymał w lodówce zepsutą rybę xD. Z tego co co udało mi się dowiedzieć to wy używacie rączki bo nie macie wpływu na pakowanie i zabezpieczenie towarów przez sprzedawcę, chodź po samej wysyłce kurierskiej widzicie że to zwykła paczka.
Sprzedawca sprzedający ryby, łamie prawo wysyłając to zwykła paczka, potem nakłania mnie do złamania prawa i wysłania
Rozumiem, że to była świeża ryba i sprzedawca wysłał to paczką bez usługi transportu w kontrolowanej temperaturze?
Jak sprzedawca ma Smarta, to niestety musi udostępnić wysyłkę m.in. na automaty paczkowe. Po prostu Allegro tego wymaga i nie ma tu znaczenia że tego typu rzeczy nie nadają się do wysyłki w ten sposób.
A bez Smarta obroty mocno spadną.