Aktywne Wpisy

mxala +4
Jakie dobre książki sci-fi polecacie przeczytać? Szukam perełek i tytułów, które naprawdę warto znać.
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction

omicronns +85

@DarthRevan155: ok, ogarniemy to
@Adli: chów wsobny
źródło: 1000006008
PobierzZ bonusów dodatkowych dla bellacavem, jakie mu załatwiłem, to m.in. sprawilem, że sam złamał 2 z 3 swoich obietnic wobec całego tagu. Ponad rok czasu z dumą zapewniał, że nie czarnolistuje, nie wymazuje kom. pod wpisami, nie jest konfidentem i nie zgłasza innych. Z 3 zapewnień tylko to
A Ty @PoziomkaZpizdzichowa spójrz, co swojemu przyjacielowi Jacusiowi obiecałeś. Głowę Cziki obiecałeś. Boguś, to był 7 styczna - tak kozaczyłes.
Użytkownik bezpravkano przekazywał ciekawe - wydawało się wtedy- treści więc logicznym jest że dyskutowałem o nich. A że okazały się farmazonami ,przynajmniej niektóre? To wiemy dopiero dzisiaj.
Nie zmienia