Wpis z mikrobloga

@bezpravkano207: sporo bym oddał by ujrzeć personalia tego osobnika. Obstawiam że cofnięty podbródek/wioskowy dziwak/sfrustrowany emeryt/blady, wysuszony zasiłkowiec z meblościanką pamiętającą PRL typu szkolnik. Chyba najbardziej zaburzona jednostka z wykopowych gumiaków.
  • Odpowiedz
@JK74: Przepraszam bardzo jest fifty-fifty. Drugiej połowy obietnicy dotrzymałem. Zatopiłem PETitka @bellacavem (za ubliżanie Wojtusiowi Suchodolskiemu) i raport z zatopienia zrobiłem.

Z bonusów dodatkowych dla bellacavem, jakie mu załatwiłem, to m.in. sprawilem, że sam złamał 2 z 3 swoich obietnic wobec całego tagu. Ponad rok czasu z dumą zapewniał, że nie czarnolistuje, nie wymazuje kom. pod wpisami, nie jest konfidentem i nie zgłasza innych. Z 3 zapewnień tylko to
  • Odpowiedz
@bellacavem: Bella, pochwal się przy[cenzura], jak dla @bezpravkano207 zasysałeś rok czasu. XD Pochwal się, jak przegoniłeś @krzysztof_suchodolski w ilości lajków dla @PoziomkaZpizdzichowa, zanim 99.999% tagu po Bogusiu na nowym koncie nie zaczęło jechac i po prostu zw. bezpieczeństwa dałeś sobie spokój z prosykynezą dla jego.

A Ty @PoziomkaZpizdzichowa spójrz, co swojemu przyjacielowi Jacusiowi obiecałeś. Głowę Cziki obiecałeś. Boguś, to był 7 styczna - tak kozaczyłes.
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: powtarzam tobie kolejny raz - wszystkie wpisy w których jesteś obrażany, upadlany to raj dla mnje i każda taka wypowiedź jest przeze mnje bezwzględnie plusowana. Kto to pisze jest dla mnje nieistotne, może nawet srawek to pisać a plusika dam.
Użytkownik bezpravkano przekazywał ciekawe - wydawało się wtedy- treści więc logicznym jest że dyskutowałem o nich. A że okazały się farmazonami ,przynajmniej niektóre? To wiemy dopiero dzisiaj.
Nie zmienia
  • Odpowiedz