Aktywne Wpisy

Umeraczyk +5
W ogóle baba z mieczem jest lepsza niż goła baba

Juliusz-Banioski +79
źródło: temp_file2290507185803430382
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file2290507185803430382
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Tak wyglądają polskie rodziny, mąż zerotestosteronowiec i żona dominatorka. Kompletne odwrócenie ról
Problem jest taki, że mężczyźni przestali być mężczyznami, są wykastrowani dzisiaj syfem na który jesteśmy wyeksponowani
byłem przez chwilę w związku z nauczycielką i regularnie mi suszyła uszy:
"no chyba se jaja robisz, że będziemy mieszkać w mieszkaniu 60m2, ja chcę duży dom pod
Wpis wcale nie taki wyolbrzymiony, a problem realny. Największy problem tych czasów. Zdrowie hormonalne mezczyzn. Jak mi się będzie chciało to napiszę poradnik z rozwiązaniem później, chociaż nie wiem czy ktokolwiek jest tym zainteresowany xd
Dobrym miejscem do obserwowania takich sytuacji są grupki dzielące się radami o budowaniu domu. Norma to wpis kobiety piszącej, że ona zarabia 3-5k, jej facet 15k+ i pytania jaki kredyt mogą brać i co za
źródło: IMG_0535
Pobierz@pamareum: Wykreśliłbym już pielęgniarki bo takie potrafią już dobrze zarobić a wraz ze wzrostem zarobków drastycznie spada tolerancja dla kuców i innych przeciętniaków. Pielęgniarki, które kojarze wszystkie obracają się z dynamiczniakami albo celują w lekarzy.