Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co robicie aby sobie pomóc psychicznie w trudnym okresie treningowym, gdzie codzienność jest taka szara, tylko trening, jedzenie, spanie, zakupy, kuchnia i to wszystko z zegarkiem w ręku?

Przykładowo "robię całe jedzenie za jednym razem dzień wcześniej wieczorem" albo "ograniczam impulsy zewnątrzne jak media społecznościowe, Internet, TV" albo "chodzę na roksę w klimacie gfe raz na miesiąc" itp.

Pytanie do singli, bo ci co mają kobietę i/lub dzieci to mają z czego czerpać motywację.

#silownia #dieta #fitness

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Wyszedł bym z pytaniem czemu akurat teraz jest taki "trudny okres treningowy". Może za dużo na siebie narzucasz? Może za mało przerwy między treningami i ogólnie luzu w tym liczeniu kcali? Co dzięki temu zyskasz?
Ja odpuszczam gotowanie i zamawiam, albo gastro albo catering, mam więcej czasu, zakupy też odpadają prócz szybkiego wyjścia do żabki po jakieś serki wiejskie, skyry i owoce/warzywa.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zmienić myślenie z motywacji na nawyk i cieszenie się z samego procesu.
Dopiero co skończyłem wszystkie formalności związane z zakupem i wykończeniem mieszkania. W robocie podwyżka. Generalnie wszystko co zajmowało mi łeb przez ostatnie półtora roku się skończyło. W tej chwili nie mam nic na głowie. Czas w te dni, które mogę spełnić na siłowni i zrobić swój trening jest cudowny. Specjalnie chodzę na siłkę z buta, celebruje to
  • Odpowiedz