Wpis z mikrobloga

jak już wcześniej wspominałem, jedziemy sobie na wycieczkę ze starą, między innymi na Antarktydę. Statek rusza za kilka godzin. W związku z tym symboliczne #rozdajo

Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.

plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę

losowanie za kilka dni, w zależności jak będzie z internetem.

#henkwpodrozy #podroze #podrozojzwykopem #pocztowki
henk - jak już wcześniej wspominałem, jedziemy sobie na wycieczkę ze starą, między in...

źródło: temp_file8004438822248355250

Pobierz
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę

@henk: Chcę jedno i drugie, więc biorę udział w obu losowaniach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@henk: a można poprosić o kwotę jaką w zamian przelać na dowolne wybrane przez Ciebie schronisko czy sierociniec? A ty w zamian jak nie wygram to i tak mi wyślesz taki magnes? Dla zdrowej córki ale zbiera sobie różne magnesy inraczej takiego jej nie przywiozę.
  • Odpowiedz
via Android
  • 18
@tomon-g @PfefferWerfer nie lubię jak ktoś mi zadaje takie pytania. nie dlatego, że mam jakieś opory się taką informacją podzielić, tylko, że to wszystko zależy.

sam rejs na samą tylko Antarktydę można dostać za 3k USD w dzielonej kajucie, znaczy ja mam taką wiedzę, bo takie ceny widziałem. Ale firm jest kilka, pośredników jeszcze więcej, do tego dochodzi mnogość tras. Bo można na samą Antarktydę, a można też do Georgi
  • Odpowiedz
@henk: O stary zazdro, skąd wypływacie i dokąd na antarktydzie? Google chyba usunęło davis bar gdzie hotdogi z pingwinów były :)
Mi się marzy amsterdam potem Bassin du cratere na wyspie świętego pawła, potem mont ross i na antarktyde.
  • Odpowiedz
my za dwie osoby za 19 dniowy rejs daliśmy 22k USD (kabina prywatna superior, bez lotów rzecz jasna)

@henk: ciekawe skont wziol na to pinionszki.
  • Odpowiedz