Aktywne Wpisy

koronawirus +126
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
pokpok +49
Córka wróciła po miesiącu u dziadków.
8 lat, wulkan energii, wszędzie jej pełno, nikt za nią nie nadąża.
Powiem wam, że ten miesiąc minął mega szybko, ale dom bez niej był po prostu pusty.
Po pracy nie wiadomo co z sobą zrobić. Wszystko jest takie błahe i nieistotne jak masz wolne od dzieci. Pójdziesz do kina, restauracji?
K---a...
8 lat, wulkan energii, wszędzie jej pełno, nikt za nią nie nadąża.
Powiem wam, że ten miesiąc minął mega szybko, ale dom bez niej był po prostu pusty.
Po pracy nie wiadomo co z sobą zrobić. Wszystko jest takie błahe i nieistotne jak masz wolne od dzieci. Pójdziesz do kina, restauracji?
K---a...
źródło: image
Pobierz

1) Żeby nie piła i nie biła
2) Żeby miała jakąś pracę
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: xD
Obejrzys sobie film Idiokracja. Idealnie opisuje ciebie - znaczy, nie cały film, tylko ta pierwsza parka "muzgowców" :p
@ka-lol: może ty lubisz jazdę bez trzymanki, ale ja cenie sobie finansowe bezpieczeństwo i komfort życia jakie dają pieniądze.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Jesteś odrealniony, a nie "bezpieczeństwo i komfort" :p
Myślę że na moje niechcenie głównie wpływa fakt że jestem dość schorowaną osobą i ciąża chyba zniszczyłaby mnie już całkowicie lub pogłębiła problemy z którymi jako tako sobie radzę, a w najgorszym wypadku bym umarła jeszcze przed donoszeniem ciąży ^^’ poza tym wychowałam
@lavinka: to była prawda, ale w latach 90 i za komuny. Teraz najwięcej dzieci mają właśnie bogaci i średniacy i
@ka-lol: ty jesteś odrealniony, koszt wychowania jednego dziecka do 18 roku życia to około pół miliona, a dziś wychowuje się je nawet do 25 roku życia. Jak lubisz klepać biedę to twoja sprawa.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
źródło: image
Pobierz@mirko_anonim: niestety, ale piszesz nieprawde
Skąd te kłamstwa bierzesz? Z chatGPT?
@mirko_anonim: Nie, to nadal tak działa, na całym świecie.
@lavinka: chyba w afryce, a rozmawiamy