Mireczki, jak się zapisujcie na zawody to anonimowo? A jak anonimowo, to jak potem można sprawdzić swój wynik u organizatora po biegu?
Bo na zawody za jakiś czas się zapisałem, i chętnie bym się tu nimi pochwalił, ale zapisałem się nieanonimowo, a wolałbym nie przypisywać się z nazwiska do nicka jak podam tu swój czas i jakie zawody (niestety, ale #stalkujo)
@spyyke Zawsze możesz zamazać sekundy z wyniku wraz z ostatnią cyfrą z tempa. Jeśli jest więcej ludzi o podobnym wyniku to zmniejszasz prawdopodobieństwo wystalkowania. Albo nie mów jakie to konkretnie zawody i z kiedy (✌゚∀゚)☞
I kolejna "reklama", tym razem cycochy. Dostanę 18+ za reklamę, którą mi wyświetliło na portalu wykop.pl? Napisz słowo na "m" dostaniesz bana, ale wyświetlanie scamu jest już git. #wykop
777milemaker xd
Easy run na wczesne dzień dobry ʕ•ᴥ•ʔ
Mireczki, jak się zapisujcie na zawody to anonimowo? A jak anonimowo, to jak potem można sprawdzić swój wynik u organizatora po biegu?
Bo na zawody za jakiś czas się zapisałem, i chętnie bym się tu nimi pochwalił, ale zapisałem się nieanonimowo, a wolałbym nie przypisywać się z nazwiska do nicka jak podam tu swój czas i jakie zawody (niestety, ale #stalkujo)
Z fartem!
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000010867
Pobierzźródło: temp_file8500279846233043189
Pobierz@spyyke: nie.