Wpis z mikrobloga

Czy komputer stacjonarny o tych parametrach za 150 zł to okazja?
Jeszcze 21 grudnia był dostępny na Amazonie od Komputertonika. Nowy.

Komputronik Sensilo MR-300 A001 komputer stacjonarny (AMD A-Series A8-660k, 3,6 GHz, 8 GB RAM, 1TB HDD, AMD Radeon, Win 8)

Pełen opis tutaj.

#amazon #technologia #komputer #desktop #komputronik #nocnazmiana #uslugisocjalne
Poludnik20 - Czy komputer stacjonarny o tych parametrach za 150 zł to okazja?  
Jeszc...

źródło: Zrzut ekranu z 2024-12-21 04-15-17

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
wszystkie wykupiłes? :D

@dmasterpl: zastanawiałem się czy kupić, przez ok tydzień, ale nie kojarzę najlepiej Komputronika i coś mi podpowiadało, że coś może być nie tak z tym komputerem. Jest jeszcze Dell z trochę słabszym procesorem, ale ma już dysk SSD, oczywiście mniejszy – 250 GB, ale mi tyle by zupełnie wystarczyło. No i to jednak marka biorąca odpowiedzialność za to co wypuszcza. Tutaj Polacy wsadzili może jakieś badziewie w
  • Odpowiedz
  • 0
@Poludnik20: moje pierwsze dwa komputery pochodziły z Vobisu. Najpierw łódzkiego dużego salonu chyba przy Piotrkowskiej, ale tej części już za Universalem – przejezdnej dla aut, potem z warszawskiego. O ile sprzęt nie był zły to jednak sam proces zakupu wspominam po wielu latach jako toksyczny. Za drugim razem z typem tam pracującym byłem umówiony na inną matrycę, do samego końca – przez dwa tygodnie – zapewniał, że wszystko jest ok,
  • Odpowiedz