Aktywne Wpisy

farbowanylisek +69
#szury #suweren #stopnop
Bardzo lubię twórczość osób które się nazywają „Suwerenami” i np. twierdzą, że nie muszą robić prawa jazdy bo nie prowadzą komercyjnie samochodu albo że nie potrzebują dowodu osobistego bo nie są osobą fizyczną albo zaczepiają policjantów i pytają o definicję osoby fizycznej ale widzę że wjechali na nowy poziom i produkują własne tablice rejestracyjne xD
Bardzo lubię twórczość osób które się nazywają „Suwerenami” i np. twierdzą, że nie muszą robić prawa jazdy bo nie prowadzą komercyjnie samochodu albo że nie potrzebują dowodu osobistego bo nie są osobą fizyczną albo zaczepiają policjantów i pytają o definicję osoby fizycznej ale widzę że wjechali na nowy poziom i produkują własne tablice rejestracyjne xD

źródło: IMG_7622
Pobierz
MateMizu +1048
Jeśli kiedykolwiek uważałeś się za przegrywa to pomyśl o Danielu B., białym rycerzu, który będąc zwykłym przechodniem postanowił pomóc kobiecie z mercedesa, która zaatakowała taksówkarza. Nie znając sytuacji podczas wyjścia "po bułki":
Włamał się do taksówki forsując jej zabezpieczenia, uszkodził ją, pobił wraz z przydupasem karyny taksówkarza, mało tego groził jego zabójstwem, a do tego dokonał rozboju kradnąc kluczyki auta. A to wszystko na polecenie obcej karyny będąc jedynie przechodniem xD.
Dopiero
Włamał się do taksówki forsując jej zabezpieczenia, uszkodził ją, pobił wraz z przydupasem karyny taksówkarza, mało tego groził jego zabójstwem, a do tego dokonał rozboju kradnąc kluczyki auta. A to wszystko na polecenie obcej karyny będąc jedynie przechodniem xD.
Dopiero

źródło: dzban xD
Pobierz
Jeszcze 21 grudnia był dostępny na Amazonie od Komputertonika. Nowy.
Komputronik Sensilo MR-300 A001 komputer stacjonarny (AMD A-Series A8-660k, 3,6 GHz, 8 GB RAM, 1TB HDD, AMD Radeon, Win 8)
Pełen opis tutaj.
#amazon #technologia #komputer #desktop #komputronik #nocnazmiana #uslugisocjalne
źródło: Zrzut ekranu z 2024-12-21 04-15-17
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?v=oi-MCgtfZr4
Ja Wiedźmina 2 przechodziłem w 15 kl/s
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@dmasterpl: zastanawiałem się czy kupić, przez ok tydzień, ale nie kojarzę najlepiej Komputronika i coś mi podpowiadało, że coś może być nie tak z tym komputerem. Jest jeszcze Dell z trochę słabszym procesorem, ale ma już dysk SSD, oczywiście mniejszy – 250 GB, ale mi tyle by zupełnie wystarczyło. No i to jednak marka biorąca odpowiedzialność za to co wypuszcza. Tutaj Polacy wsadzili może jakieś badziewie w
źródło: Zrzut ekranu z 2025-01-04 13-50-47
Pobierz