Aktywne Wpisy

MonazoPL +172
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz
FrizPL_ +702
Macie swoje wolne media xD
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
źródło: d1601edbd464c018e00077277e6f98070b2aab999885c153ba99f77151f43cf5
Pobierz

Przyjrzej się też czy na jakimś barku nie śpisz
Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale warto z takim czymś iść do gastrologa, a także zbadać podstawy, morfologia, próby wątrobowe, lipidogram, krzywą insulinową i być może amylazę/lipazę. Możliwe, że nic powąznego Ci nie jest tylko przez aktualny stan/brak ruchu, spada Ci glukoza w krwi za bardzo i tak reagujesz; ale najlepiej udać się z tym do lekarza. Better dont worry than sorry
Fajnie się czytało
Ja mam takie amatorskie podejście i jest super.
Fbw bo to lubię, po prostu zdrowe dobre jedzenie, pilnowanie kalorii i fitatu.
Ćwiczenie do upadku mięśnia.
Żreć dużo białka. Łatwe, zwłaszcza jak się lubi mięso, jajka itp
@Kasahara ja sobie na początku siłowni zrobiłem kontuzję rozpiętkami na maszynie i przez 2 miesiące funkcjonowałem na lekach przeciwbólowych, bo nie dało się normalnie żyć. Ortopeda powiedział, że gdy ćwiczy się klatkę, to nigdy nie rozpoczynać od rozpiętek, tylko zostawić to na sam koniec.
Lecialem btw na Twoim planie jakis czas, bodajze Greyskull LP dla srednio zaawansowanych, latal tu kiedys taki plik z google docs i bardzo milo wspominam, piona ʕ•ᴥ•