Aktywne Wpisy
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Panjanpan +44
Steam Hardware Announcement
#gry #steam #valve #steamdeck #vr #steamframe #steammachine #steamcontroller #pcmasterrace
#gry #steam #valve #steamdeck #vr #steamframe #steammachine #steamcontroller #pcmasterrace

źródło: IMG_6368
PobierzSam stałem przed wyborem ten cosori vs af500 i w sumie wziąłem cosori bo taniej wyszło xD na amazonie było za 854zl + cashback goodie wpadł 27zl czyli całość 827 a nie było żadnej promki na ninje w tamtej chwili.
Jeśli byłaby wtedy ninja za ok 700zl to bym raczej wziął ninje,
źródło: IMG_6373
PobierzPrzypuszczam że jakbyś dał jeszcze jedną warstwę pałek to byłby już problem w sensie niedopieczone albo by dotykało grzałki czy by się zrobiło normalnie? Szukałem po sklepach ale nie mogłem znaleźć tych dwóch modeli żeby sobie sprawdzić na żywo (╯°□°)
Jakby leżały jedne na drugich, myślę że wymagałyby przewrócenia w połowie czasu i wydłużenia pieczenia o kilka minut.
Przedwczoraj 5 większych udek robiłem 18min w 200 stopniach a wczoraj 6 mniejszych udek w 10min 200 stopni i potem 12min 160 stopni i wyszły bardziej
źródło: IMG_6385
Pobierz