Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +82
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

@PiotrekW115: Polska w 1967: Komunizm mocno. Nie ma jeszcze nawet prądu na wsiach. Stocznia gdańska dostaje im. Lenina.
Polska motoryzacja? Zaczynamy dopiero produkować fiata 125p, jeszcze z pionowymi lampami z tyłu, prehistoria. Nie wiadomo kiedy i kto go dostanie, bo zapisy na 10 lat do przodu, marzenie całego narodu "kupić swoje auto, jakiekolwiek" a praktyka to rower sprzed wojny. Bieda i komuna, a "dziki" zachód (o zachodnim jakimkolwiek samochodzie
źródło: 5aafdb2160d86_o,size,969x565,q,71,h,4c1036
Pobierz@hrumque: Z całym szacunkiem dla Pana Zasady, zawsze mnie fascynowało w jaki sposób ktoś w głębokim PRL-u mógł, od tak, zamówić nowe Porsche żeby się ścigać w rajdach na całym świecie
@Nusantara: @hrumque: Był kierowcą fabrycznym Porsche właśnie od 1967 roku, a przed tym przez 3 lata był kierowcą fabrycznym Steyr-Puch.
https://filmpolski.pl/fp/index.php?film=1266733
Przy którym miałem przyjemność pracować (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Nusantara: "wziął kredyt i zmienił pracę" cytując klasyka. Ja już bez szacunku do tego typa
źródło: 462555700_9103040446469782_937769774529290684_n
PobierzCHOCIAZ KTO WIE KTO WIE
tu maja swój fejsbuk, myślę ze można obserwować jeśli wrzuca info jakieś o projekcji :)