Aktywne Wpisy

wiedzmy +3
Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, ale spróbuję.
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem

Poroniec +136

czy warto korzystać z usługi doradcy kredytowego? czytałem, że taka usługa, przeprowadzenia przez cały proces kredytowy to może kosztować nawet 2% wartości kredytu. czy to aby nie przesada? skąd pewność, że doradca gra na Ciebie, a nie na bank? skoro dostaje % od kredytu to też będzie namawiał Cię na większy kredyt. jak rozpoznać dobrego doradcę?
#kredyt #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32
@mirko_anonim: oczywiście, że gra na bank. Są 3 wiodące stajnie kredytowe: expander, notus, lendi i z tych baz korzystają wszyscy doradcy (zazwyczaj z jednej z nich). Fajnie jakbyś otrzymał oferty od pośredników mających współpracę z różnymi agencjami. Wtedy dobry bank okazuje się złym i na odwrót,
dobry doradca to zloto i ogolnie raczej polecam.
Poszukaj na facebooku "kredyt hipoteczyny porady". Jest tam duzo renomowanych doradcow z kazdego wojedzotwa.
Ty nic nie placisz doradcy, bank mu placi 2%.
Dostajesz taka sama oferte jakbys poszedl do banku. To sie oplaca dla banku, bo nie musza oplacac pracownika/placowki.
Dobry doradca sie podpyta Ciebie, czy na czyms Ci zalezy w kredycie (np nadplaty, albo jakas dziwna historia zaroboka, jak
skoro bank mu płaci to skąd mam wiedzieć, że doradzi mi najlepszą opcję a nie tą, za którą dostanie najwięcej kasy od banku?
BTW ktoś pamięta jak wyglądała sytuacja z doradcami kredytowymi jak były rekordowo niskie stopy: doradzali brać kredyt w oprocentowaniu stałym czy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Tak jak mowilem, na tamtej grupie fb sa rekomendowani doradcy i na temat kazdego mozesz poczytac opinie lub nawet znalezc posty bo czasami ludzie