Po pierwszej wypłacie chcę wynająć jakiś pokój w typowo studenckim mieszkaniu w mieście wojewódzkim.
@mirko_anonim: spoko plan ale nie po pierwszej wypłacie. Uzbieraj sobie jakąś poduszkę z 10k pln chociaż. Te pare miechów przetrwasz jeszcze u starego a dzięki temu mniejsze ryzyko że szybko wrócisz z podkulonym ogonem albo wpadniesz w deprechę jeszcze większą.
✨️ Autor wpisu (OP): @Intzelozky wiadomo, miałem okazję pożyć w akademiku przez tydzień więc domyślam się jak to wygląda XD. Ale serio wolę już nawet użerać się z lokatorami, ważne żeby być z dala od tej patoli. To mnie wyniszcza psychicznie.
✨️ Autor wpisu (OP): @De_Fault niby tak, ale sytuacja jest tak napięta, że nie mam pewności czy stary nie każe mi zaraz w---------ć z chawiry. Najwyżej będę żył w samochodzie przez pierwszy miesiąc XD
nieugięty-obywatel-9: Niestety nic nie pomogę, ale wiem co czujesz, bo mieszkałam z toksycznymi starymi do 30 tki. Poznałam przyszłego męża i poszliśmy na wynajem. Życzę żeby Ci się udało wyprowadzić jak najszybciej. Powodzenia.
wzorowy-badacz-93: Ja wynajmuje pokoje ludziom w Warszawie to się trafiają tacy jak Ty. Jak maja na kaucje i jakis zapas to są dobrymi klientami, szukają spokoju.
Poszukaj sobie takiego mieszkania, gdzie właściciel ma odrobinę rozumu i znalazł spokojnych lokatorów.
U mnie mieszka w dwóch pokojach takich dwóch jak Ty.
@mirko_anonim: znam osobę, która w wojewódzkim zarabiała w najlepszym momencie 4k na rękę zaharowując się i pracując w przeświadczeniu, że jest mnóstwo chętnych na jej miejsce. Wyjechała na zadupie, dużo mniejsze niż miasto powiatowe, teraz ma wygodną spokojną pracę, tanie mieszkanie pracownicze i zarobki 3 razy takie. Miejsca wciąż są, chciała ściągnąć znajomych z poprzedniej pracy, ale gdzie oni będą jechać na odludzie, przecież miasto wojewódzkie to jest to :)
@mirko_anonim: wybierz jedno xd
@mirko_anonim: spoko plan ale nie po pierwszej wypłacie. Uzbieraj sobie jakąś poduszkę z 10k pln chociaż. Te pare miechów przetrwasz jeszcze u starego a dzięki temu mniejsze ryzyko że szybko wrócisz z podkulonym ogonem albo wpadniesz w deprechę jeszcze większą.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Poszukaj sobie takiego mieszkania, gdzie właściciel ma odrobinę rozumu i znalazł spokojnych lokatorów.
U mnie mieszka w dwóch pokojach takich dwóch jak Ty.
No przecież podejmujesz xD wybrałeś studia, jebles nimi, odrzucasz prace nieposiadajac żadnego wykształcenia. To wszystko twoje wybory.
Powodzenia.