Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robolol: nigdy nie spotkałem nikogo, kto zaczyna rozmowę od słów "jestem ochlejtusem, ale nie piję już x czasu". Jeśli temat wychodzi, to przy okazji rozmowy z ludźmi, którzy nie rozumieją, że nie, nie napiję się z nimi wódeczki i nie dlatego że jestem na antybiotyku, a ty sprawiasz wrażenie dokładnie takiej osoby, więc może dlatego słyszałeś o tym tyle razy. Możliwe też, że przeszkadza ci to, bo wywołuje dysonans, gdyż
  • Odpowiedz
  • 1
@robolol jeśli to nie będzie na piedestale, łatwiej przyjdzie sięgnąć po alko. więc dopinguj tak, jakby Twoj tata 2 lata temu schudł 20kg a teraz zamierzal sięgnąć po czekoladę
  • Odpowiedz
  • 32
@fastmotion

@robolol: coś w tym jest, mój kuzyn przestał ostatnio pić i przy okazji z miejsca przestał być zabawny, ale za to stał się w---------y i zamulający XD

Straszne, ktoś stwierdził, że woli się skoncentrować na sobie i przestał Cię zabawiać. xD
  • Odpowiedz
@kazal: dla ciebie przyjście na imprezę żeby cztery godziny siedzieć i umoralniać ludzi którzy się napiją raz na kilka miesięcy to "skupianie się na sobie", dla mnie to bycie aspołecznym spierdoxem którego się nie zaprasza ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@robolol: znam takiego jednego z---a, chlał w opór ciągami i była to dla niego jedyna forma spędzania wolnego czasu, a teraz jak przestał pić umoralnia ludzi którzy trzy piwka na imprezie wypili
  • Odpowiedz