Aktywne Wpisy

okoboji +195
Ale chłop ma lipę.
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło
wazogrodowy +5
Mpja różowa chce nazwać naszego synka "Kornel" ja uważam że to imie jest gejowskie. Chciałbym, żeby miał na imie jakoś po ludzku... Tomek Paweł w ostateczności nawet Oskar. Jednak ona upiera się, że ma być "Kornel" i kropka. Ja nie chcę tak skrzywdzić naszego dziecka. W ogóle jak by to było wołać takiego dzieciaka... ej, "Kornel"? Jak jakiś kornik. Wstawiam ankietę, może zdanie użytkowników wykopu ją przekona
#zwiazki #dzieci
czy "Kornel" to dobre imie?
- dobre 29.1% (103)
- złe 70.9% (251)

Dlaczego oni się tym szczycą i się tym podniecają?
Ludzie mają różne problemy, nie wiem, np. nietrzymające zwieracze, ale nikt z nich się nie chwali publicznie że już x czasu nie wali kupy w majty, ani sobie nie robią aplikacji żeby zliczać te dni kiedy mają czyste gacie. Ogarnijcie się bo psujecie atmosferę normalnym ludziom na różnych spotkaniach tam gdzie pojawiają się procenty.
#pijzwykopem #alkoholizm #p--o #wodka #a-----l
Jest dokładnie na odwrót. Impreza bez picia w tym kraju jest niemozliwa, bo alkusy przez cały wieczór będą ci wciskać
po prostu wbrew wyobrażeniom wysoko funkcjonujacy alkoholizm do pewnego momentu nie rzuca się aż tak mocno w oczy, ani dla uzaleznionego ani dla otoczenia, więc tezy, że by zostać alkoholikiem trzeba się postarać są zwyczajnie głupie
oczywiście czepianie się przez antyalkoholowych nadgorliwców każdego kto ma akurat w ręce p--o też mądre nie jest, ale
ale k---a no piwniczak co to pewno ma 24 lata myśli że się zesrał XD
Oczywiście są rózne sposoby mówienia, niektórzy są w c--j nachalni
źródło: Screenshot_20241228_114122_I Am Sober
Pobierz@robolol: Bo jest to dla nich ogromny sukces? Jednak jest, jeśli ktoś był alkoholikiem i wyrwał się z nałogu. Choć dla przeciętnego człowieka to może wydaje się śmieszne.
Zatruwasz organizm wznosząc toast "na zdrowie", tylko po to, żeby zabić ostatnie szare komórki w mózgu.
Dużo lepiej chwalić się tym, że nie pijesz, nie palisz czy nie wciągasz, niż to robić.
@robolol: Pewnie z powodu życia w kraju alkoholików. Druga kwestia to dbanie o zdrowie - faktycznie jest to jakiś powód do dumy.