Aktywne Wpisy

Rst00 +747
Po materiale TVN Uwaga można wysnuć następujące wnioski:
Grupa patusów od wielu miesięcy/lat dręczyła lokalną społeczność - pobicia, zaczepki itd. Oczywiście mieszkańcy na pewno wielokrotnie zgłaszali sprawę na policji ale jak to polska policja ma w zwyczaju - mieli to totalnie w dupie. W końcu zaczepili kogoś kto się nie dał i nie schował głowy w piasek tylko wdał się w pyskówkę a następnie wrócił do domu. Wziął b--ń żeby w razie
Grupa patusów od wielu miesięcy/lat dręczyła lokalną społeczność - pobicia, zaczepki itd. Oczywiście mieszkańcy na pewno wielokrotnie zgłaszali sprawę na policji ale jak to polska policja ma w zwyczaju - mieli to totalnie w dupie. W końcu zaczepili kogoś kto się nie dał i nie schował głowy w piasek tylko wdał się w pyskówkę a następnie wrócił do domu. Wziął b--ń żeby w razie

tomaszmiller +853
Cześć!
Nazywam się Tomek Miller i jestem fizykiem matematycznym (czyli takim ni to fizykiem teoretykiem, ni to matematykiem) oraz popularyzatorem nauki z Centrum Kopernika Badań Interdyscyplinarnych UJ.
Jeśli nurtują Was kwestie dotyczące zakrzywionej czasoprzestrzeni, kwantowych dziwności albo matematycznych abstrakcji (słowem: typowe tematy dyskusji na imprezie w kuchni albo na klatce schodowej akademika), serdecznie zapraszam na AMA 28 kwietnia o 18:00.
Nie obiecuję, że moje odpowiedzi będą satysfakcjonujące - pewnie często będę pisać "nie wiadomo"
Nazywam się Tomek Miller i jestem fizykiem matematycznym (czyli takim ni to fizykiem teoretykiem, ni to matematykiem) oraz popularyzatorem nauki z Centrum Kopernika Badań Interdyscyplinarnych UJ.
Jeśli nurtują Was kwestie dotyczące zakrzywionej czasoprzestrzeni, kwantowych dziwności albo matematycznych abstrakcji (słowem: typowe tematy dyskusji na imprezie w kuchni albo na klatce schodowej akademika), serdecznie zapraszam na AMA 28 kwietnia o 18:00.
Nie obiecuję, że moje odpowiedzi będą satysfakcjonujące - pewnie często będę pisać "nie wiadomo"
źródło: fota1 (1) (1)
Pobierz

xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: gdzie ten wpis? xD na blogu? xD
Tylko różnica jest taka, że w innych branżach siedzą cicho, a w IT dali jednemu i drugiemu kucowi Mirkowi po technikum dobrą stawkę i zaczeli panoszyć się, że IT to eldorado i przyjmują bez matury i płacą miliony za nic
Wdychajcie dalej copium
@xetrov: za późno. Na samym AGH jest obecnie 14 kierunków z "informatyka" w nazwie xD
@mlodygustaw: tysiące pasjonatów czyha na Twoje miejsce! :)
@PanHaroldHe: zgadza się, ale jak ktoś z rodziny pyta o zarobki to podaję 1/3 tego co zarabiam i mówię, że strasznie dużo pracuję, soboty, nadgodziny itp., żeby za dużo chętnych nie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Jako CAD whore mam te 15k na rękę, a w IT w siedzibie głównej siedzi dwóch starszych kolesi i nikt sie nie bawi w sprawdzanie czy na HO cokolwiek robię. Jak jest zrobione to jest. I tylko to ich obchodzi.
Jak się cieszę że nie dałem się na IT szał i sie nie przekwalifikowałem gdy