@nad__czlowiek: tak, każdy trener personalny ma 20k netto i rucha na boku żonę programisty. XD Top 1% trenerów może ma takie życie (przede wszystkim działających na instagramie)
@nad__czlowiek: to wszystko jest prawda, bycie programista przestało mieć sens jak do grupy indywidualistow dorzucili cum mastera, PO i inne zbędne osoby które zabierają cała frajdę z tego. W tym roku też się będę przebranzawial na trenera personalnego, narazie robię formę ale zobaczycie na tagu w połowie 2025 nie będę już pracował w IT
@nad__czlowiek: Jestem programistą 15k i potwierdzam, że moją dziewczynę rucha trener personalny, ale nie mam o to pretensji, bo niedługo zastąpi mnie w pracy AI. Co wiecej do konca stycznia zredukują mi pensję do 4k brutto.
@nad__czlowiek ciekawe, bo z mojego podwórka to widze ze dwóch moich znajomych trenerów, zgodnych z twoim opisem finalnie skończyli na farmach wiatrowych
@nad__czlowiek: mam koleżankę, która jest tym trenerem i ma swoich stałych klientów. Wychodzi jej jakieś 10K miesięcznie, minus opłaty dla siłowni i pewnie coś tam jeszcze. Najlepsze, że ona nie ukończyła żadnego AWFu, nie posiada jakiejś dużej wiedzy, nic w tym kierunku nie studiowała
tak, każdy trener personalny ma 20k netto i rucha na boku żonę programisty. XD Top 1% trenerów może ma takie życie (przede wszystkim działających na instagramie)
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
Ogladalem taki film i lekarze tez pukaja zony programistow. Biedni programisci.
Kurdę myślałem że 1/5
@pamareum: Nothing never happen