Wpis z mikrobloga

Kilka osób po fajki i klina, a tak to od 7:00 siedzę przy kawie i czytam, zaraz wyciągnę ciasto, potem sałatka. Spokój na ulicy jak w nocy, także mimo że praca to całkiem przyjemnie. Pozdrawiam i miłego dzionka. #pracbaza
Minieri - Kilka osób po fajki i klina, a tak to od 7:00 siedzę przy kawie i czytam, z...

źródło: temp_file9000909864731676982

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@Sebastian_II_Mordeczka W nocki przed dniem wolnym też tak mam. W każdy piątek i każdą sobotę na nockach spory ruch. A teraz to jak pisałem, względny spokój, ruch jak w niedzielę rano przed otwarciem Żabek, czyli głównie małpki na klina
  • Odpowiedz
@haabero

@przegro_pisarz: to spróbuj napisać, że warto wprowadzić zakaz małpek i nocną prohibicję 22-6 i brak alko na stacjach benzynowych, powodzenia i zesrańsko w komentarzach

No właśnie to alkusy się zesrają xD sam mi przyznałeś rację, też terapeuta od uzależnień robił dobre zasięgi na YT
  • Odpowiedz
@Minieri: biedactwo, nikt się o Ciebie nie zatroszczył jak o kasjerów i musisz pracować w święta, smutne...

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@haabero zależy do czego porównać. Wszędzie się pije a w Polsce to poniżej średniej europejskiej.
Więc można powiedzieć, że dobrze się słyszy.
  • Odpowiedz