Kilka osób po fajki i klina, a tak to od 7:00 siedzę przy kawie i czytam, zaraz wyciągnę ciasto, potem sałatka. Spokój na ulicy jak w nocy, także mimo że praca to całkiem przyjemnie. Pozdrawiam i miłego dzionka. #pracbaza
@przegro_pisarz: to spróbuj napisać, że warto wprowadzić zakaz małpek i nocną prohibicję 22-6 i brak alko na stacjach benzynowych, powodzenia i zesrańsko w komentarzach
@Sebastian_II_Mordeczka W nocki przed dniem wolnym też tak mam. W każdy piątek i każdą sobotę na nockach spory ruch. A teraz to jak pisałem, względny spokój, ruch jak w niedzielę rano przed otwarciem Żabek, czyli głównie małpki na klina
@przegro_pisarz: to spróbuj napisać, że warto wprowadzić zakaz małpek i nocną prohibicję 22-6 i brak alko na stacjach benzynowych, powodzenia i zesrańsko w komentarzach
No właśnie to alkusy się zesrają xD sam mi przyznałeś rację, też terapeuta od uzależnień robił dobre zasięgi na YT
Znacie jakieś dobre seriale komediowe z masą absurdu, żenady i czarnego humoru? Lubię The Office, Chłopaki z Baraków, U nas w Filadelfii. Nie pogardzę też bardziej slapstickowymi, skrajnie abstrakcyjnymi w stylu filmów Nielsena i Angie Tribeca. #seriale #komedia
źródło: temp_file9000909864731676982
Pobierz@Minieri: serio ludzie tak pilnie myją okna w święta?
No właśnie to alkusy się zesrają xD sam mi przyznałeś rację, też terapeuta od uzależnień robił dobre zasięgi na YT
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc można powiedzieć, że dobrze się słyszy.
EDIT
Sorry, milion przed południem