Wpis z mikrobloga

• 173
Ciekawe, że w niemiecką politykę migracyjną najbardziej angażują się: Polak mieszkający w Kanadzie, biały miliarder z RPA, Kambodżanin mieszkający we Włoszech oraz Malezyjczyk.
  • Odpowiedz
@zielonka18 ostatnio odpowiedziałem Elonowi na profilu, że za propagandę którą uprawia na X to zasługuje na nagrodę złotego Goebbelsa ... Po czym dostałem teraz info że mojemu profilowi zostały ograniczone zasięgi xD
Aj zapiekło kogoś xD
  • Odpowiedz
@markhausen: Przypominam ze elonik, fan wolnosci slowa, osobiscie banowal konta typu "Elon Musk (Parody)", po tym jak sam napisal ze konta parodiujace nie beda banowane jezeli beda jasno oznaczone jako satyra xD
  • Odpowiedz
@Sanremu @MackaCthulhu ja nie twierdzę, że nawet to zobaczył, od tego ma moderację ¯\(ツ)/¯
Ale powiem tak. Mam profil na Twitterze od ponad 10 lat, jadę tam nie raz po PiSie i Konfie, ale jeden pstryczek w Elona i już mnie moderacja X'a potraktowała Shadowbanem xD Kogoś tam zabolało, to na pewno.
  • Odpowiedz
@markhausen myślę że raczej każdy ma to w dupie i w nikim to nie wzbudziło emocji. Po prostu ktoś musi moderować syf. To że sobie wyobrażasz że wzbudziłeś w kimś jakieś negatywne emocje świadczy o Twojej megalomanii ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@markhausen podobną akcję miałem. Najpierw zablokowali mi konto i musiałem przejść weryfikację, że jestem człowiekiem a potem zobaczyłem info, że mój profil został oznaczony co wpłynie na zasięgi i widoczność. A to wszystko za co? Za odpowiedź morawieckiemu, w sprawie wysokich cen masła (za które winił Tuska), screenem z jakiejś gazety . Była tam data 2022r, tytuł w stylu Drożyzna PiS, masło już po 12zl i fotka ze sklepu z ceną.
  • Odpowiedz
@zielonka18 ale wgl co to jest za logika przypisywać bycie fanem kogoś do motywacji zamachowca xd

Zamachowcy z 11 września mogli być wielkimi fanami muzyki Michaela Jacksona, tylko pytanie czy ta informacja coś nam mówi w kwestii tego zamachu? Czy może jednak jest nieistotna
  • Odpowiedz
  • 0
@Czesterinho mówię o kontach, które pan Piżmo bardzo często repostuje: EndWokeness, RadioGenoa oraz Ian Miles Cheong. Wszystkie słowo w słowo prostujące jedyny słuszny anty-islamski i antyimigracyjny przekaz (przypominam, że 2 to imigranci, a 1 mieszka w kraju w większości muzułmańskim).

@Adiabantyk nie wiem, może to, że zamachowiec odszedł od islamu, walczył z masową imigracją, wspierał AfD, a zamachu dokonał dosłownie parę godzin po wpisie Elona o tym, że tylko AfD
  • Odpowiedz