Wpis z mikrobloga

Wiara chrześcijańska

@tomwick55: no to przeczytaj Księgę Wyjścia, rozdział 20, wersety 1-5. Pewnie są chrześcijańskie denominacje, które patrzą łagodniej na temat, ale sporo jest takich, według których innowiercza grafika i symbole pogańskie w awatarze są poważnym grzechem.
  • Odpowiedz
  • 0
@vateras131 Chada takiego, twardego chłopa, nadludzia to zdjęcie ukazuje. Takiego co się go boją. Walczy na bitwach. Odstrasza innych. Tatuaże takie z wikingskie coś. Broda określa doświadczenie. Fajna całkiem. Też siwe włosy. Ma swój wiek. Nie dzieciak. Te oczy nie jak człowiek. Musiał wilka upolować, że ma czapkę, a wilki to groźne zwierzęta. Lubię wilki i psy. Taki wojownik to. Chciałbym taki być. Generalnie to chyba Odyn, czyli w mitologii Bóg,
  • Odpowiedz
@tomwick55:
Czyli generalnie nie ma to dla Ciebie jakiegoś mistycznego znaczenia tylko to wyraz takiej tęsknoty za męskością, odwagą, zaradnością, siłą, naturą, pewnością siebie. Myślę więc, że to nic złego. Ale jak masz takie rozterki to pewnie byłbyś w stanie znaleźć jakieś bardziej neutralne wzorce bo z Odyna według mitów to był też kawał skurczybyka w złym znaczeniu tego słowa.
  • Odpowiedz
  • 0
@vateras131 Zawsze mnie gnębiono. Bo ja dobry chłopak z natury. Też miły i spokojny. Takich się mniej lubi i gorzej mają. Oj tak, chciałbym być męski taki, tak wyglądać, mieć zaradność, siłę, waleczność, spryt i pewności siebie. Ale u mnie to malutko tego lub wcale. Mam też kompleksy. Mirek jakiś wrzucił to zdjęcie i mi się spodobało jak zobaczyłem. Nie planowałem, ale szukam czegoś na avatar jeszcze. Ustawiłem dzisiaj taki jak
  • Odpowiedz
Chada takiego, twardego chłopa, nadludzia to zdjęcie ukazuje. Takiego co się go boją. Walczy na bitwach. Odstrasza innych. Tatuaże takie z wikingskie coś. Broda określa doświadczenie. Fajna całkiem. Też siwe włosy. Ma swój wiek. Nie dzieciak. Te oczy nie jak człowiek. Musiał wilka upolować, że ma czapkę, a wilki to groźne zwierzęta. Lubię wilki i psy. Taki wojownik to. Chciałbym taki być. Generalnie to chyba Odyn, czyli w mitologii Bóg, ale to
  • Odpowiedz
  • 0
@Aureilon Dzięki za wskazówkę, przemyślę to, zgadza się, dobry pomysł, a masz jeszcze takie postacie z wikingów lub mitologii do polecenia co by pasowały pod moje kryteria takiego kogoś i wiarę?
  • Odpowiedz