@GoldenJanusz: Goowno robią nieroby piłkarze a ktos musi zapyerdalać, ktoś musi robić dobra pożyteczne a tych się w podatkach obrabia. Co się dziwić że pieniędzy nie ma i nic tu nie może działać właściwie jak idą pieniądze na piłeczkę, na zbrojenia na odprawy i premie dla bankierów itd.
@GoldenJanusz mi też ciężko to zrozumieć, ale jest łatwiej jak pomyślisz jak bardzo on napędza sprzedaż wszystkiego innego. No i co by nie mówić jest on najlepszym piłkarzem na świecie.
Do wszystkiego można tak podejść.
Bokserzy dostają ciężkie miliony za tylko bicie się po ryjach... ¯_(ツ)_/¯
@Dzedaj_z_Chenoboskion lol przecież on nie zarabia tyle kasy tylko dlatego że kopie piłkę. On kopie piłkę najlepiej na tym globie( ͡°͜ʖ͡°), a kopanie piłki jest najpopularniejszą rozrywką wśród ludzi, co za tym idzie inni ludzie chcą się tam reklamować i płacić za reklamy z nim ( ͡°͜ʖ͡°). Zawsze śmieszy jak ktoś krzyczy DAJTA KASĘ DLA SIATKARZY. Problem w tym
@Dzedaj_z_Chenoboskion: sporo w tym racji, pierd piłka nożna jest niesamowicie mocno dotowana z budżetu państwa, chociaż inne sporty również, a zwykli ludzie dostają 4000 netto i mają za to żyć
Zawsze jak ktoś przedtemna idzie z takim wózkiem czy sklepowym i idzie wolno to mam niepohamowaną ochotę z-----ć my kopa w ten wózek żeby się ruszył. Nie umiem chodzić wolno. CMON DUDE NIE MAM CALEGO DNIA ZACZNIJ ISC #zalesie #adhd
za kopanie kawałka syntetycznego gówna wypełnionego powietrzem
#przegryw
źródło: 1000013319
PobierzDo wszystkiego można tak podejść.
Bokserzy dostają ciężkie miliony za tylko bicie się po ryjach... ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora