Wpis z mikrobloga

• 6
@Mezomorfix: wyrobił wynik 49% w 2020, mimo faworyzowania Dudy przez TVP. Płakać można nad nieuczciwością tamtych wyborów, ale nie ma co kwestionować ich legalności
  • Odpowiedz
@Gieremek:

mimo faworyzowania Dudy przez TVP

Jakie niby zasięgi ma TVP? W porównaniu do wszystkich innych stacji oraz całego internetu gdzie najpopularniejsze portale agitowały na czaskoskiego a przecież internet miażdży tv zasięgami xd
  • Odpowiedz
  • 43
Jakie niby zasięgi ma TVP?

@Mezomorfix: teraz? Znacznie mniejsze niż w 2020. I w tej sprawie nie chodzi o zasięgi TVP, tylko o fakt stronniczości mediów publicznych. Inne stacje mediami publicznymi nie są.
  • Odpowiedz
@Gieremek: Jeśli prywatna stacja jest stronnicza i popiera określoną partie to znaczy że ma interes w tym aby ta partia wygrała. Osoby finansujące prywatne media które siały propagandę na rzecz po w PL obecnie otrzymują zyski z tego. Zgadnij z czyich pieniędzy będzie im zapłacone.
  • Odpowiedz
popiera określoną partie to znaczy że ma interes w tym aby ta partia wygrała.

@Mezomorfix: Tak. Tym interesem było przywrócenie kraju obywatelom ponieważ w interesie każdego prywatnego podmiotu i każdego obywatela niezwiązanego z partią rządzącą było zakończenie rządów jednego człowieka który dyktował wszystko co działo się w partii pozwalającego na dokonywanie przestępstw :)

Osoby finansujące prywatne media które siały propagandę na rzecz po w PL obecnie otrzymują zyski z
  • Odpowiedz
@Gieremek: wiesz jak wyglada banka informacyjna? pis ne krad bo w jednej remizie dostali samochod a w drugiej klada. a jakby kradli to by nie dostali. No i jaky kradli to by o tym w telewizji mowili, a mowia ze nie kradli. Jaka stacja leci w kolko?
  • Odpowiedz
@malinq:

było przywrócenie kraju obywatelom

Czasami chaiłbym być taki naiwniakiem jak ty xd
Ale z drugiej strony niczym się nie różnisz od starej babki która odaje rente na rydzyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Fanatyzm i głupota nie zna płci i wieku a nawet wykształcenia,
  • Odpowiedz
@Mezomorfix: Stosowanie przez Ciebie wyzwisk dowodzi, że brak Ci jakichkolwiek merytorycznych argumentów i musisz uciekać się do ataków personalnych.

A gadka o fanatyzmie jest śmieszna, jak pierwszy raz i jedyny raz oddałem głos w wyborach na daną partie, ale próbuj rzucać wyzwiskami dalej. Kulturę wynosi się z domu, sam wystawiasz świadectwo swojej rodzinie.
  • Odpowiedz
@malinq: a jak niby potraktować kogoś kto pieprzy takie kocopoły że głowa mała?
Kop w dupe i wypad XD
I osobiscie radzę nie wygadywać takich bzdur IRL bo trafisz na kogoś bardziej nerwowego i noże się to złe skończyć xd
  • Odpowiedz
  • 1
No i typowa neuropa xD

We wpisie nikogo nie obraziłem, tylko wyjaśniłem manipulację polegającą na ucinaniu części mojej wypowiedzi bez odesłania do źródła i sugerowaniu mi bycia za PiS-em. Poprosiłem też o wyjaśnienie na czym niby ta banka informacyjna polega.

No ale z neuropą nie ma czegoś takiego jak rzeczowe dyskusja na argumenty, cyk, zgłoszonko i spłakanie się do moderacji.

Dyskusja
WykopX - No i typowa neuropa xD

We wpisie nikogo nie obraziłem, tylko wyjaśniłem man...

źródło: temp_file9017197813782199047

Pobierz
  • Odpowiedz
@WykopX:
Lewactwo jest jak małe dziecko, gdy nie ma racji to zgłosi wpis do modków żeby usunęli i myśli że wygrał, podobnie jak dziecko zatka oczy rękoma i myśli że go nie widać xd
  • Odpowiedz
  • 1
@Mezomorfix już prawie półtorej godziny czekam na jakąś konstruktywną dyskusję, albo wyjaśnienie na czym ta moja bańka informacyjna miałaby polegać, ale jakoś cisza. Chyba w sobotę kończą zmianę w trollowni o 16 ( ͡° ʖ̯ ͡°)

W pierwsze 30 minut stuknęło 60 plusów, ale jakoś się zatrzymało. Przypadek? XD #neuropa
  • Odpowiedz