Aktywne Wpisy

SmiecGnoj +81
Przyszłość jest teraz.
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
źródło: image
Pobierz
źródło: temp_file4428101845356112741
Pobierz

#polityka #konfederacja #bekazkonfederacji #neuropa
źródło: 1000009157
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jakie niby zasięgi ma TVP? W porównaniu do wszystkich innych stacji oraz całego internetu gdzie najpopularniejsze portale agitowały na czaskoskiego a przecież internet miażdży tv zasięgami xd
@Mezomorfix: teraz? Znacznie mniejsze niż w 2020. I w tej sprawie nie chodzi o zasięgi TVP, tylko o fakt stronniczości mediów publicznych. Inne stacje mediami publicznymi nie są.
źródło: braun-matecki-uscisk-dloni-konfederacja-pis-zawsze-razem
Pobierz@Mezomorfix: Tak. Tym interesem było przywrócenie kraju obywatelom ponieważ w interesie każdego prywatnego podmiotu i każdego obywatela niezwiązanego z partią rządzącą było zakończenie rządów jednego człowieka który dyktował wszystko co działo się w partii pozwalającego na dokonywanie przestępstw :)
Czasami chaiłbym być taki naiwniakiem jak ty xd
Ale z drugiej strony niczym się nie różnisz od starej babki która odaje rente na rydzyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fanatyzm i głupota nie zna płci i wieku a nawet wykształcenia,
A gadka o fanatyzmie jest śmieszna, jak pierwszy raz i jedyny raz oddałem głos w wyborach na daną partie, ale próbuj rzucać wyzwiskami dalej. Kulturę wynosi się z domu, sam wystawiasz świadectwo swojej rodzinie.
Kop w dupe i wypad XD
I osobiscie radzę nie wygadywać takich bzdur IRL bo trafisz na kogoś bardziej nerwowego i noże się to złe skończyć xd
Komentarz usunięty przez moderatora
We wpisie nikogo nie obraziłem, tylko wyjaśniłem manipulację polegającą na ucinaniu części mojej wypowiedzi bez odesłania do źródła i sugerowaniu mi bycia za PiS-em. Poprosiłem też o wyjaśnienie na czym niby ta banka informacyjna polega.
No ale z neuropą nie ma czegoś takiego jak rzeczowe dyskusja na argumenty, cyk, zgłoszonko i spłakanie się do moderacji.
Dyskusja
źródło: temp_file9017197813782199047
PobierzLewactwo jest jak małe dziecko, gdy nie ma racji to zgłosi wpis do modków żeby usunęli i myśli że wygrał, podobnie jak dziecko zatka oczy rękoma i myśli że go nie widać xd
W pierwsze 30 minut stuknęło 60 plusów, ale jakoś się zatrzymało. Przypadek? XD #neuropa