Wpis z mikrobloga

@rolnik_wykopowy śmiechlem - dobre. A tak na serio to ktoś kumaty z apkami niech da znać czy można coś zobaczyć . Głównie Mazury i Rzeszów. Ja to jestem ciekawy czy ktoś w ogóle w Polsce zajmuje się analizą co lata po polskim niebie , bo te nasze siły powietrzne to mają problemy z przechwytywaniem nawet rakiet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bartek-andrzejewski9994 haha fakt. Ogólnie kiedyś sobie pomyślałem, że w plotkach konspiracyjnych cywilizacje pozaziemskie kontaktują się z głowami państw i już widzę spotkanie z naszymi wodzami . Dudel ze swoim uśmiechem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
widziałem. Wiekszosc to próby szukania atencji moim zdaniem. Gowno na nich widać, nagrywane są smartfonami lub "lustrzankami" a jak ludzie ich się pytają o szczegóły: gdzie, w jakiej godzinie i czy sprawdzali w apkach położenie gwiazd itp to cisza

@bartek-andrzejewski9994: dokladnie tak. Sytuacja podobna do paniki o swiatlach nad Kapitolem, ze niby latac nie wolno. Az z ciekawosci wygooglowalem i sam sie zdziwilem - od Kapitolu jest niecale 5 km w
  • Odpowiedz