Wpis z mikrobloga

Nikogo nie obchodzi co on mówi w sumie ;)

@MisterMinister: Nikogo, ale każda jego wypowiedź krąży później po świecie. Część się z niej śmieje część nie ale każdy o niej gada xD.
  • Odpowiedz
@Thorrand: Na żywo jeszcze nie widziałem ale ja akurat mieszkam w Polsce i nie widziałem krzyczących coś o putinie i wielkiej rosji na ulicach wwa.
  • Odpowiedz
i nie widziałem krzyczących coś o putinie i wielkiej rosji na ulicach wwa.

Odpowiedz

@Mitur:

To czemu o tym piszesz? Masz takie sny i w związku z tym postanowiłeś się z nami, tutaj podzielić... taką wizją? Czy o co Ci chodzi?
Chorujesz na coś? Mogę Ci jakoś pomóc...?
  • Odpowiedz
@Thorrand: Bo jak zwykle z----------e cały tag wysrywami co dostajecie od prowadzących i gdyby to ode mnie zależało to by was tu nie było bo wasze zdolności intelektualne są ujemne i tylko w--------e normalnych ludzi co widać wyraźnie na mikroblogu.
  • Odpowiedz
Nikogo, ale każda jego wypowiedź krąży później po świecie. Część się z niej śmieje część nie ale każdy o niej gada xD.

@Szinako: P------ą o tym tylko ruskie trole jak koniasz. Nikt tego nie czyta jeśli nie musi do pracy.
  • Odpowiedz
A zrobisz fikołka?

@Szinako: Co to k---a jest rusku? Bo nie rozumiem twojego kacapskiego toku myślenia. Dawaj wyświetlenia i statystyki a nie p--------z trzy po trzy bo myślałeś że spotkałeś jakiegoś debila równie sprytnego jak ty sam.
Zapodaj może coś z głównej jak weszło na główną z płomieniem.
Jesteście po prostu karłami intelektualnymi i dlatego trudnicie się trolerką w internecie. Taka jest smutna prawda - tylko do tego się nadajecie.
  • Odpowiedz