Aktywne Wpisy

Larsberg +34
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

derekperek122 +279
Czy byłby ktoś chętny na obserwowanie #alfabetgieldowy ?
Wpadłem na pomysł, gdzie co miesiąc będę wybierał spółkę, bez żadnej analizy i wrzucał nią 500-100zł - oczywiście idąc alfabetycznie od A do Z.
Jedyne czym będę się sugerował to nazwa oraz czy mi się podoba logo i tyle.
Jestem ciekaw czy takim sposobem wyjdę lepiej na plus niż rozsądne inwestowanie rok do roku.
Projekt planuję co najmniej na wypełnienie całego alfabetu,
Wpadłem na pomysł, gdzie co miesiąc będę wybierał spółkę, bez żadnej analizy i wrzucał nią 500-100zł - oczywiście idąc alfabetycznie od A do Z.
Jedyne czym będę się sugerował to nazwa oraz czy mi się podoba logo i tyle.
Jestem ciekaw czy takim sposobem wyjdę lepiej na plus niż rozsądne inwestowanie rok do roku.
Projekt planuję co najmniej na wypełnienie całego alfabetu,

#pathofexile #pathofexile2
źródło: 20241219111654_1
Pobierz@onepnch: ale mnie nie ma jeszcze na mapach :) jak tam będę i będą leciały co chwilę to oleję, póki co się cieszę
1. musisz mieć premium taby
2. klikasz na taba prawym przyciskiem, dajesz public, ustalasz cenę, np. że wszystko za 1ex
3. czekasz, jak ktoś będzie chciał to dostaniesz komunikat od tego kogoś że chce kupić
4. idziesz do miasta albo kryjówki, wyciągasz itema
5. klikasz na nicka, dajesz zaproszenie do party, jak się pojawi w Twojej lokalizacji to klikasz na jego ikonkę i
ja aktualnie nie bawię się w craftowanie bo za 1exa* mogę sobie kupić na https://www.pathofexile.com/trade2/search/poe2/Standard to co chcę, według takich statów jak potrzebuję i zero ryzyka.
*na tym etapie, bo później pewnie będzie drożej