@WielkiNos w parkach - mam mieszane uczucia Na plażach chyba już i tak jest zakaz palenia? A w przypadku ogródków bym to pozostawił do decyzji właściciela lokalu, tak jak są bary gdzie można palić w środku, a są takie gdzie nie można ¯_(ツ)_/¯
@dr_papieros: xDDD mentalność żenującego niewolnika nie panującego nad swoim żywotem. Wolna wola i decyzja żeby nie pić ? nie nie xDDD Niech Pani unia zakarze xDDDD
@WielkiNos: ostatnio byłem na plaży i jakaś patusiara siedząca przede mną odpaliła 3 fajki ciągu godziny. W myślach miałem ochotę zgasić jej tego peta na ryju.
@WielkiNos: nie palę i dym mi przeszkadza, ale akurat myślę,że u nas ten zakaz nie jest potrzebny, bo palacze są kulturalni i sami pilnują żeby innym nie smrodzić, a restauracje mają swoje wewnętrzne zasady żeby nie palić w ogródkach, bo to odstrasza resztę klientów.
@WielkiNos: jestem za ale trzeba sie w nastepnej kolejnosci przyjrzec samochodom i ludzia ktorzy wszedzie musza dojechac autem. I ja idac na obiad jestem zmuszony wdychac te spaliny. ale pewnie tyle to nie.
@WielkiNos: Ja uważam, że każdy może sobie palić w domu co chce, ale po co się z tym obnosić publicznie, szczególnie kiedy dzieci są w pobliżu? Zresztą mam kolegę palacza i on nie wspiera tego caego kopcenia na przystankach czy w restauracjach ( ͡°͜ʖ͡°)
@WielkiNos: Jak UE dalej będzie głównie rozbudowywać biurokracje i zajmować się takimi pierdami to niedługo ten akurat problem sam się rozwiąże bo nikogo nie będzie stać na palenie i picie
Na plażach chyba już i tak jest zakaz palenia?
A w przypadku ogródków bym to pozostawił do decyzji właściciela lokalu, tak jak są bary gdzie można palić w środku, a są takie gdzie nie można ¯_(ツ)_/¯