Aktywne Wpisy

Bambrx +298
#lotto
Druga czwórka w życiu... Jedna cyfra. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Za tą główną wygraną człowiek by sobie już inaczej życie ułożył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Druga czwórka w życiu... Jedna cyfra. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Za tą główną wygraną człowiek by sobie już inaczej życie ułożył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000003607
Pobierz
PavulonRazPavulonDwa +348
Polska 2026 rok, walka z parkowaniem na chodnikach ;)
Tak to jest z tą prawicową wolnością, wolność od przestrzegania przepisów! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#prawica
#warszawa
#drogowapatologia
Tak to jest z tą prawicową wolnością, wolność od przestrzegania przepisów! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#prawica
#warszawa
#drogowapatologia
źródło: 1000136376
Pobierz

O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Portfolio mam dopracowane. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100 aplikacji i już mnie k-----a bierze
W odpowiedzi na każde z tych ogłoszeń leci w parę dni z 1000 cv.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: IMG_2708
Pobierz@karetpoker: bardzo często tak. Po drugie pamiętaj, że poza tobą aplikuje setka innych ludzi. Do tego też są midzi, którzy potracili pracę w wyniku zwolnień i nie potrafią nic znaleźć. Zmieniasz branżę na IT w momencie gdy światowa gospodarka ledwo zipie, firmy nie mają kasy i tną etaty jak miło, a nowe inwestycje praktycznie nie istnieją. Wróć jak stopy w USA spadną do
w październiku szukalem pracy jako senior i w 20 dni dwie ofert
Okazało się ze pomimo z-------o straszenia na np. Wykopie pracy jest dużo i nadal latwo znaleźć tylko pojawiają się ogłoszenia na arę dni jak kogoś znajdą to zdejmują
O długo wiszące ogłoszenia to faktycznie tam pewnie jest z 3000 zgłoszeń skoro ogłoszenie wisi miesiąc i nikogo nie
@karetpoker: ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#machajacypapiez .jpg
źródło: Screenshot 2024-12-18 at 21.56.24
Pobierz@vateras131: Z czego 100 spełnia wymagania na 150%, a część się zgodzi na bezpłatny staż.