Aktywne Wpisy

MonazoPL +128
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +226
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

źródło: tyutyuuu
Pobierzźródło: erggewde
PobierzJeśli jest ładna i długo sama to znaczy że musi być mocno p----------a.
Ale ja też poza aplikacjami nie mam szans poznać nikogo w realu, więc co zrobić...( ͡° ʖ̯ ͡°)
xD
3 lata temu chciala się umawiać ze mną jakaś 25 letnia Ukrainka z Kijowa
Nigdy Polka xD
normalny gosc: zakłada konto, popisze, spotka sie, nie spodoba mu sie aplikacja, usuwa, koniec historii
wykopek: zaklada konto, analizuje konta kobiet, wysyła na wykop profile które go obruszyły, robi 10 wpisów jaki to tinder bee, jakie kobiety beee, tworzy teorie analizujące powiązania pomiędzy brakiem lajków a ekonomia, ilością uchodźców, światowymi trendami, zakłada przy okazji konto chada lub laski żeby podzielić się swoimi przemyśleniami, kolejne wpisy i wrzucanie zrzutów profili,
@bulbulator90: coś w tym jest, jak poznałem narzeczoną na apce randkowej, to ja miałem za sobą jakieś 15-20 randek umówionych za pośrednictwem takich portali, ona max 3-4.
Zostałem skazany na samotnosc do końca życia.
( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)