Aktywne Wpisy

Elev +229
źródło: 1000003468
PobierzA ta dalej odrzuca rzeczywistość i fakty...
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka

#zwiazki #pytanie #blackpill Jak myślicie, dlaczego ludzie tak często się rozwodzą, albo zdradzają? Moim zdaniem to wynik tego, że bardzo ciężko znaleźć osobę która Ci się podoba naprawdę jest dla Ciebie min 7/10 a ty jej wzajemnie. Zazwyczaj jest tak że jak facet leci na dziewczynę, to dziewczyna na niego nie, albo odwrotnie. I jest tak, że dziewczyna jest z facetem dla pieniędzy głównie bo ma korzyści z tego. Ja nie wyobrażam sobie żebym miał dziewczynę która mi się naprawdę podoba i jest min 7/10 dla mnie, żebym ja zdradzał no może że byśmy byli ze sobą przez 20 lat xD.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Z doświadczenia wiem jak bardzo pozmieniał się pomysł na życie różowych z którymi byłem. I wiem że silnym czynnikiem zmian ich oceny i pogardliwe na był instagram i elementy mody mainstreamowej.
Szukałem tej definicji i najlepsza, jaką znalazłem brzmi mniej więcej tak:
"Związek to relacja, w której staramy się odkrywać i poznawać marzenia, potrzeby oraz pragnienia drugiego człowieka".
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Od zaniedbania po rutynę, generalnie dzieciaki w pewien sposób zabijają pożądanie w związkach, ponieważ następuję przewartościowanie swoich potrzeb, na poczet dzieciaków. Jak nie umiesz tego zbalansować to po kilku latach masz kryzys wieku średniego i szukasz (chcąc nie chcąc) alternatyw.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord