Wpis z mikrobloga

Jestem z moim chłopakiem od 2,5 roku i jeszcze nigdy razem nie spędzaliśmy świąt, mimo, że bardzo bym chciała i rozmawiałam o tym z chłopakiem. Niestety on ma już plany na cały ten okres, ma dużą rodzinę i w jeden dzień dziadkowie, w drugi inna rodzina itd wiecie jak jest. Trochę się czuję jakby nie traktował mnie do końca poważnie przez to, bo jak tu myśleć dalej o wspólnej przyszłości itp. skoro nawet świąt razem nie spędzamy. Wiadomo że fajnie by było poznać jego dalszą rodzinkę albo przedstawić go w mojej🙁 Co myślicie? Może to jeszcze nie jest ten czas?
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: w sumie dziewczyna to nie rodzina i na ogół nikt nie brał dziewczyn/chlopaków na święta. Może na pierwszy lub drugi dzień ale nigdy na wigilię.
  • Odpowiedz
  • 8
@Festiwal_Panczy tyle lat, a ludzie dalej się nabierają na zdającą zaraz maturę uczennicę liceum która ma trójkę dzieci, jest kierowcą ciężarówki i wybiera specjalizację medyczną, bo skończyła medycynę, wzdychając za czasami, gdy w 1979 roku jako dziecko bawiła się w ogromnych zaspach śniegu.
  • Odpowiedz
@jmuhha: niepopularna opinia - swieta powinno spedzac sie ze swoja rodzina, poki jeszcze ona jest, kompromisem jest 50/50 o ile odleglosc nie gra roli.
  • Odpowiedz