Wpis z mikrobloga

Chuck Schumer, lider większości w senacie twierdzi, że wojsko i służby nadal nie mają pojęcia co stoi za niezidentyfikowanymi obiektami latającymi nad amerykańskim niebem. Jednocześnie wyklucza odpowiedzialność amerykańskiego wojska.

Tak dla jasności, to jest formalnie jedna z najważniejszych osób w amerykańskim państwie. Poza prezydentem i wiceprezydentem w zasadzie nie ma za bardzo już kogoś wyżej.

https://www.reddit.com/r/UFOs/comments/1hfmsxu/senate_majority_leader_chuck_schumer_author_of/

#ufo #uap #usa #drony
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aleksander_Lewski: gdzieś czytałem że ta baza RAFU w UK to TA baza w której mają być nowe instalacje jądrowe sil Amerykanskich . A gdzieś w New Jersey jest właśnie TA baza co wysyla ten sprzęt za ocean. Jeżeli to prawda to kropki się łącza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aleksander_Lewski

Tak dla jasności, to jest formalnie jedna z najważniejszych osób w amerykańskim państwie. Poza prezydentem i wiceprezydentem w zasadzie nie ma za bardzo już kogoś wyżej.

Tak trochę dyskusyjne to co napisałeś i trochę próba kalki w odniesieniu do hierarchii władzy z naszego podwórka, a hamburgery mają unikatowy system, gdzie dużą role odgrywają np agencje rządowe typu FBI czy CIA, które żyją własnym życiem stąd później określenie Deep State.
B.....y - @Aleksander_Lewski 
 Tak dla jasności, to jest formalnie jedna z najważniej...

źródło: temp_file2641963922818264855

Pobierz
  • Odpowiedz
@bartek-andrzejewski9994: też o tym słyszałem, ale:

- w UK 'zaatakowano' jednocześnie 3 różne bazy
- w Ramnstein w Niemczech nie ma i nie planuje się wysyłania żadnych głowic
- 'zaatakowano' również Wright Patterson w Ohio, ponad 1000km dalej
- te 'drony' widziano też choćby nad Oregonem po drugiej stronie kraju, w Texasie czy na Florydzie, chociaż w NY i NJ było największe ich natężenie
- inne bazy też mogły zostać
  • Odpowiedz
@blablalbla: ściemniają żeby ludzie masowo nie wpadali w panike i nie uciekali w inne rejony w strachu przed radiacja. Prawdopodobnie mowia też prawdę że to raczej nic groźnego ale ludzie i tak by srali po gaciach
  • Odpowiedz
@danord-wykop: @bartek-andrzejewski9994 @blablalbla nic tu nie ma sensu, nic się nie klei

- obecność obiektów latających zarówno nad NY/NJ zaczęła się pod koniec listopada, wtedy też odnotowano ich obecność nad bazami w UK, tutaj mówią o zgubieniu materiału na początku grudnia, tydzień później.Czas się zupełnie nie zgadza.

- największe natężenie dronów zanotowano 2-3 dni temu, a więc ponad 10 dni
  • Odpowiedz
@Aleksander_Lewski: w sumie masz racje, drony były widoczne przed 1 grudnia. Możliwe, że ogłosili to zgubienie żeby ludzie się uspokoili bo jest straszna presja o jakiekolwiek info ( dlatego dopiero dzisiaj ). Ale przecież mogli po prostu skłamać i powiedzieć że zgubili to miesiąc temu sam nie wiem.

@bartek-andrzejewski9994 @blablalbla

Mam jeszcze 1 materiał, to jest gość który jest CEO firmy Saxon Aerospace, zaczął "snuć" wątek nuklearny już
d.....p - @Aleksander_Lewski: w sumie masz racje, drony były widoczne przed 1 grudnia...
  • Odpowiedz