Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +12
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +107
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

Tak dla jasności, to jest formalnie jedna z najważniejszych osób w amerykańskim państwie. Poza prezydentem i wiceprezydentem w zasadzie nie ma za bardzo już kogoś wyżej.
https://www.reddit.com/r/UFOs/comments/1hfmsxu/senate_majority_leader_chuck_schumer_author_of/
#ufo #uap #usa #drony
Tak trochę dyskusyjne to co napisałeś i trochę próba kalki w odniesieniu do hierarchii władzy z naszego podwórka, a hamburgery mają unikatowy system, gdzie dużą role odgrywają np agencje rządowe typu FBI czy CIA, które żyją własnym życiem stąd później określenie Deep State.
źródło: temp_file2641963922818264855
Pobierz- w UK 'zaatakowano' jednocześnie 3 różne bazy
- w Ramnstein w Niemczech nie ma i nie planuje się wysyłania żadnych głowic
- 'zaatakowano' również Wright Patterson w Ohio, ponad 1000km dalej
- te 'drony' widziano też choćby nad Oregonem po drugiej stronie kraju, w Texasie czy na Florydzie, chociaż w NY i NJ było największe ich natężenie
- inne bazy też mogły zostać
@Aleksander_Lewski: cala konferencja z pytaniami i odpowiedziami jakby kogos interesowało 👇
- obecność obiektów latających zarówno nad NY/NJ zaczęła się pod koniec listopada, wtedy też odnotowano ich obecność nad bazami w UK, tutaj mówią o zgubieniu materiału na początku grudnia, tydzień później.Czas się zupełnie nie zgadza.
- największe natężenie dronów zanotowano 2-3 dni temu, a więc ponad 10 dni
@bartek-andrzejewski9994 @blablalbla
Mam jeszcze 1 materiał, to jest gość który jest CEO firmy Saxon Aerospace, zaczął "snuć" wątek nuklearny już
@danord-wykop: zgubiles 10 mln dolarów (strzelam) i dajesz info do mediów... Brzmi logicznie.