Wpis z mikrobloga

No ja pierdziu, na tagu wzrostowicze wypisujo, że no co ty, idzie recesja, potężne zwolnienia. Co ma być wstępem do obniżania stóp. A więc im nie spadnie XD

Co umysł opanowany betonową gorączką wykombinuje to ja nie. Obniżać ceny raz, drogo już było.

#nieruchomosci
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mickpl: klimat potężnej recesji i zwolnień na pewno wypchnie ludzi z gotówką na rynek nieruchomości; wyprzedzą ich tylko osoby, których zdolność kredytowa wzrośnie dzięki utracie pracy;
  • Odpowiedz
  • 11
klimat potężnej recesji i zwolnień na pewno wypchnie ludzi z gotówką na rynek nieruchomości

@GomiGomi: No więc właśnie XD Tak czy inaczej sensu to nie ma, no ale ciąg logiczny musi prowadzić do tego, że mi nie spadnie.
  • Odpowiedz
@mickpl: polecam obserwować Kanadę w tym momencie jak ktoś chce zobaczyć co się dzieje jak jednocześnie są obcinane stopy i rośnie bezrobocie. "Sellers come out of the woodwork after the rate cuts, buyers not so much." ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kdgc - @mickpl: polecam obserwować Kanadę w tym momencie jak ktoś chce zobaczyć co si...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@mickpl: idzie zwała, kryzys, dobrze mieć dużą poduszkę bezpieczeństwa na lokacie. Beton jest w takiej sytuacji gowno warty. Wspomnisz moje słowa. Gospodarka niech płonie! Marze o kryzysie stulecia.
  • Odpowiedz