Aktywne Wpisy
krdewra +213
W końcu! Kilka lat na to czekałem!!!
Poranne bieganie zakończyło się spryskaniem gazem agresywnego psa i jego równie agresywnego właściciela.
U mnie pod domem ( ͡° ͜ʖ
Poranne bieganie zakończyło się spryskaniem gazem agresywnego psa i jego równie agresywnego właściciela.
U mnie pod domem ( ͡° ͜ʖ

mickpl +539
W TROSCE O POLSKIE RODZINY zrobiono wrzutkę o zniesieniu minimów parkingowych do specustawy o gruntach.
Wcześniej było w ustawie o pomocy powodzianom, z czego bekę miał nawet Stanowski i ostatecznie usunięto XD
Przypominam, że ten straszny, nieludzki, antyrodzinny wskaźnik stanowi, że na mieszkanie ma być 1,5 miejsca parkingowego w zabudowie śródmiejskiej.
#nieruchomosci
Wcześniej było w ustawie o pomocy powodzianom, z czego bekę miał nawet Stanowski i ostatecznie usunięto XD
Przypominam, że ten straszny, nieludzki, antyrodzinny wskaźnik stanowi, że na mieszkanie ma być 1,5 miejsca parkingowego w zabudowie śródmiejskiej.
#nieruchomosci

źródło: parkingi
Pobierz
#wykopaka
źródło: image
PobierzBrawo dla prawdziwego artysty! Bóg zrzuca na ziemie anioły by szerzyły dobroć i jego słowa poprzez sztukę.
źródło: image_picker_8945983F-039E-4255-B388-4B9B45C1323A-51687-00001230CF09F8F8
Pobierzźródło: image
Pobierz@cytmirka: to po wypadku podczas weryfikacji
@Basiura89: tak. Dasz plusika? Nikt na tym portalu nie plusuje starszych ludzi 😥
Drewniane krewetki: