Aktywne Wpisy
Polina2137 +18
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +201
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

źródło: .....jpg
PobierzMoja teaoria jest taka, na ziemi jest inna rasa która nas obserwuje i nic nie robi.. zaniepokoiła ich aktywność pocisków nuklearnych i dlatego zabezpieczają bazy na całej ziemi w przypadku eskalacji kofliktu nuklearnego.
na odpowiedniej częstotliwości można wprawić w ruch nawet pojazd ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wibracje są kluczem do sukcesu..
źródło: latest
Pobierz@Gymasturbator:
źródło: laugh-cant-hold-it-in
Pobierzźródło: temp_file2796282079667296212
Pobierz1. dużo cybertrucków, zapewne parking tesli robią coś z oprogramowaniem czy coś testują.
2. gościówa gada że przejeżdżała i rozładował jej się akumulator, a to była kontrolka o usterce alternatora że nie ładuje. I że nigdy jej się nie zapala, no to najwyższy czas już był
3 i 4 słowa, muzyka puszczone w zwolnionym tempie
Mega niski poziom tych zarzutek.