Wpis z mikrobloga

@Gymasturbator ciekawe, skoro służby twierdzą że drony nie emitują żadnych fal to jakim cudem w radiu je łapią. Poza tym, załóżmy że to kosmici to w wielu materiałach dot kontaktów trzeciego stopnia mowa jest tylko o komunikacji telepatycznej. One nie potrafią komunikować się werbalnie. Może ktoś sobie już ciśnie bekę i zajmuje pasmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 17
@Rigiel: twitter i reddit płoną, nie wymienie tu reszty internetu bo nie starczyło by mi czasu na weryfikację.. ale dzieje się coś dużego, coś o takich rozmiarach jakiś dotąd nie było w naszych współczesnych czasach mediów/internetu.
Moja teaoria jest taka, na ziemi jest inna rasa która nas obserwuje i nic nie robi.. zaniepokoiła ich aktywność pocisków nuklearnych i dlatego zabezpieczają bazy na całej ziemi w przypadku eskalacji kofliktu nuklearnego.
  • Odpowiedz
Sercem terapii dźwiękowej jest wibracja. Dźwięk wpływa na wszystkie układy naszego ciała, czyli mięśniowy, nerwowy, oddechowy i krążeniowy, które działają z określoną częstotliwością. Kiedy pojawia się opór lub dysonans, organy przestają wibrować przy zdrowej częstotliwości, powodując różnego rodzaju choroby.
na odpowiedniej częstotliwości można wprawić w ruch nawet pojazd ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wibracje są kluczem do sukcesu..
  • Odpowiedz
@Gymasturbator: brzmią jak enty z władcy pierścieni, albo po prostu bardzo spowolniony głos. Trzeba pamiętać, że tiktokowcy to nie jest wiarygodna grupa, tam dużo robi się kontentu pod zasięgi.
  • Odpowiedz
twitter i reddit płoną, nie wymienie tu reszty internetu bo nie starczyło by mi czasu na weryfikację.. ale dzieje się coś dużego, coś o takich rozmiarach jakiś dotąd nie było w naszych współczesnych czasach mediów/internetu.

Moja teaoria jest taka, na ziemi jest inna rasa która nas obserwuje i nic nie robi.. zaniepokoiła ich aktywność pocisków nuklearnych i dlatego zabezpieczają bazy na całej ziemi w przypadku eskalacji kofliktu nuklearnego.

@Gymasturbator:
r5678 - >twitter i reddit płoną, nie wymienie tu reszty internetu bo nie starczyło by...

źródło: laugh-cant-hold-it-in

Pobierz
  • Odpowiedz
@Gymasturbator: To jest troling jakiś?
1. dużo cybertrucków, zapewne parking tesli robią coś z oprogramowaniem czy coś testują.
2. gościówa gada że przejeżdżała i rozładował jej się akumulator, a to była kontrolka o usterce alternatora że nie ładuje. I że nigdy jej się nie zapala, no to najwyższy czas już był
3 i 4 słowa, muzyka puszczone w zwolnionym tempie

Mega niski poziom tych zarzutek.
  • Odpowiedz
@Gymasturbator kuźwa mi też nagle wyskoczyła w fokusie ikona akumulatora a ja głupi zawiozłem go do mechanika na wymianę regulatora napięcia bo miałem na tyle dużo czasu, że sprawdziłem aku multimetrem.
Wychodzi na to że to nie ford robi do d--y auta, a kosmici shackowali mi regulator napięcia (°° ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz