Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rok temu załadowalem w Orlen po 62 zł ponieważ w końcu nastał rząd dobrych managerów i ekonomistów. Liczylem na kierunek wzrost i przyjemna dywidendę. Nie chciałem pieniędzy na wkład własny trzymać bezczynnie na koncie bo i tak czekam na krach #nieruchomosci
Pewnie przez poprzedni rząd obecni nie dają rady i nie wiem czy ratować się z tego okrętu czy przeczekać bo w końcu odbije.
#meczennicypkn #orlen #gielda

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Czyli obecnie masz jakieś -20% straty (a realnie to jeszcze więcej bo mogłeś kasę wpakować w bezpieczną lokatę). Na Twoim miejscu najpierw zapytałbym się tych osób którzy nagonili Ciebie na taki zakup
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim dobrze że tylko uchodzisz za osobę z dużą wiedzą. Szkolne błędy. Kapitał który nie może być p--------e pcha na giełdę;) i to jeszcze w naszego wigusia;)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: powodzenia i powrót do 65 zł to będzie wyzwanie. Orlen to orlen i nie wiem co ale kiedyś na pewno wróci do tych poziomów, może za 3 lata? Ja zrobiłem ten sam błąd w 2020 r. ale to były inne czasy i szybko odbiło, na małym kapitale, ale też miałem wtoprę. Teraz zupełnie inaczej gram. Musisz się podszkolić z AT, powodzenia.
  • Odpowiedz