Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie mam konta na wykopu i pisze przez to.
Zastanawiam się nad pracą jako #kierowca #kierowcazawodowy C+E.
Ile zarobie na rękę tak naprawdę na etransport.pl znalazłem oferty pracy w niemczech z 2500euro netto.
to prawda? Czy da się więcej? Jakieś ADRy czy coś?
#bekaztransa #tir #kierowcatira

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sppiorek: Z ciekawości - jakie zalety ma taka praca, skoro i tak jesteś za granicą więc Ci nie zależy żeby być codziennie w domu bo i tak nie jesteś w domu? Nie jest lepiej na jakichś długich, międzynarodowych trasach że sobie siedzisz i jedziesz tylko, a szarpanie się z rozładunkiem nie kilka razy dziennie tylko raz na kilka dni?

Pytam z czystej ciekawości. Póki co mam prace którą lubię, ale
  • Odpowiedz
@Sppiorek: Mam podobną pracę ci ty tylko Sie uwijamy w 8-9czasami 10 godzin,
Kilka razy w miesiącu jestem też spare driver, czyli siedzę w pracy 8 godzin i śpię i jak zadzwonią to idę do biura i jadę gdzieś zazwyczaj lokalnie ale czasami po 6godzinach zadzwonią i kończę wtedy na 11/12 godzin, płatne oczywiście extra

@DerMitteleuropaer Jakie zalety? To że masz dużo chodzenia w tej pracy, mało dźwigania,
Dużo różnorodnych
  • Odpowiedz
@DerMitteleuropaer: na magazynie głównym spędzam 2godziny i potem 2 godziny na sklepowych magazynach jeśli mam 2razy dostawy.
Nie czuję się jak dzikus który tylko jedzie cały dzień.
Można z wielo ludźmi pogadać a na sklepie menagerki podrywają chłopa
Zarobki w UK za taką robotę £3.000-4.500 za te 5 dni po 8-10 godzin od tego -10-15% odlicz na podatki bo zarobki są na własną firmę
  • Odpowiedz