Wpis z mikrobloga

@Jakis_Leszek: jak mi pracownica zwiała na psychiatryczne l4 to zobaczyłem na zwolnieniu numer licencji lekarza a Google od razu pokazał że psychiatra i to w dodatku od teleporady. To już wiedziałem że wyłudza i że to będzie dłuższe zwolnienie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): No tak, to uzależnienie nie jest na tyle mocne bo waliłem bromka który nie ma takich sajdów jak alpra. Do tego ogarnąłem relanium w 10mg z zagranicy ale juz zjedzone. Swoją drogą jak zjadłem dwa tabsy po 10mg tego diazepamu to bełkotałem strasznie - nie mogłem siebie słuchać. Polskich rolek moge zjeść 50mg i nic nie poczuje. Coś w tym kuhwa musi być albo to co miałem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): A i jeszcze jedno odpowiadając Leszkowi. Ja nie jestem lękowcem. Na mnie benzo nie działa w taki sposób jak na osoby z zaburzeniami lękowymi. Nie czuje jakiejś p-------j ulgi i przestaje się bać. Ja nigdy się nie boję(poza skutkami ubocznymi substancji). Więc rozumiem Twój tok myślenia. Ale to nie działa tak w moim przypadku bo nie jestem lękowcem. Dałbyś mi 2mg clona i nakręcił na jakąś akcje
  • Odpowiedz