Wpis z mikrobloga

@vZGLSjkzfn: Jak to się ma do tego co pare dni temu mówił bydlak "Polska powinna się nie wychylać, tylko iść grzecznie krok za zachodem i chłonąć wiedzę, a nie drzeć mordę i się stroszyć", a w tym samym czasie ukochana partia doktórka zabrania AMERYKANOM sprzedaży ich spółki komu im się żywnie podoba?
  • Odpowiedz
@WarwaraBasia: Nie wiem, mało mnie obchodzą Wasze sympatie polityczne. Ja osobiście jestem antybydlacki i antybartosiacki, i to mi wystarcza, więc jak bydle się ośmiesza przy bronieniu nieudolnego KO, to się śmieję z KO.

Ale ogólnie wydaje mi się, że większość wykopu jest skierowana w prawo, więc statystycznie na tym tagu też tak będzie.
  • Odpowiedz
nawet jakby głosił, że woda jest morka to i tak ja będę tutaj pisał, że kłamie bo jest sucha

@vZGLSjkzfn: nie no to już przesada

Ale ogólnie wydaje mi się, że większość wykopu jest skierowana w prawo, więc statystycznie na tym tagu też tak będzie.

Może tak być.
  • Odpowiedz
@przemytni-azbestu: No przecież jakby pozwolili wykupić TVN Węgrom to wtedy byliby dopiero nieudolni. Tą decyzją zaszachowali PiSowców bo teraz musiałby się osobiście wtrącić Trump a jeśli by to zrobił to zrobiłby się pisk w mediach demokratów a wtedy sympatyzujący z nimi mocno Warner Bros postawiłby się prezydentowi bo zyskał by rozgłos na postawieniu się Trumpowi "dyktatorowi" który chce decydować o transakcjach prywatnej amerykańskiej firmy. Teraz gotowi byli sprzedać TVN byle
  • Odpowiedz
@annjaas: Co nie zmienia faktu, że tusk stosuje w tym przypadku bolszewickie metody, omijając ustawodastwo.

A łamanie prawa bo coś mu się nie podoba nie jest żadnym wytłumaczeniem. Nawet jakby tfu ruscy wykupili TVN i ładowali tam propagandę 24/7 to mogliby taki ruski TVN bardzo łatwo pogrążyć, zdyksredytować, zdelegalizować, albo tak obrzydzić opini publicznej, że sam by się zawinął bo nikt by tego gówna nie oglądał. Tu nie chodzi o
  • Odpowiedz