Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy zechcielibyście mieć dziecko z 35 latka? Mam łysa głowę, i zastanawiam się czy nie posłuchać się teorii Darwina, i nie powielić swoich genów dalej. Zawsze pragnęłam być matką, jednak żaden mężczyzna w moim życiu się nie pojawił, bo jestem po prostu brzydka. Ja się już pogodziłam ( chyba) z tym, że zostanę bezdzietna i niespełniona, jednak moja matka wciąż naiwnie wierzy, że będzie miała wnuki. Czy psycholog może mi pomóc poukładać w głowie myśl, że bez dzieci też można zaznać jakieś szczęście? Nie chciałabym mieć 50 lat i płakać w poduszkę, że nie spełniłam swoim marzen #anonimowe

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

Czy da się zagłuszyć swoje pragnienia?

• Tak 12.8% (5)
  • Nie, zawsze będą za nami chodzić 64.1% (25)
  • Z czasem samo przechodzi 23.1% (9)

Oddanych głosów: 39

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
odważny-detektyw-92: Co to za pojechane pytanie, dzieciaka zaczynasz chcieć jak masz warunki i masz drugą osobę która chce go z tobą mieć, w innym przypadku trzeba być niezłym napaleńcem żeby chcieć mieć dziecko samemu.

A z tymi włosami to na pewno genetyczne? miałaś takie przypadki w rodzinie?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
  • Odpowiedz
Niestety, ale im dłużej będzie to w sobie tłumić tym dla psychiki gorzej, psycholog owszem może pomóc zamieść problem pod dywan, ale to wybuchnie w końcu jak wulkan, to jest jak z leczeniem grypy paracetamolem.

jednak żaden mężczyzna w moim życiu się nie pojawił

A szukałaś, czy tak jak reszta witaminek czekasz, aż magicznie się pojawi?
  • Odpowiedz