✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy zechcielibyście mieć dziecko z 35 latka? Mam łysa głowę, i zastanawiam się czy nie posłuchać się teorii Darwina, i nie powielić swoich genów dalej. Zawsze pragnęłam być matką, jednak żaden mężczyzna w moim życiu się nie pojawił, bo jestem po prostu brzydka. Ja się już pogodziłam ( chyba) z tym, że zostanę bezdzietna i niespełniona, jednak moja matka wciąż naiwnie wierzy, że będzie miała wnuki. Czy psycholog może mi pomóc poukładać w głowie myśl, że bez dzieci też można zaznać jakieś szczęście? Nie chciałabym mieć 50 lat i płakać w poduszkę, że nie spełniłam swoim marzen #anonimowe
@mirko_anonim: jeśli jesteś kobietą i nie masz włosów, to chyba to nie jest kwestia genów ale jakiejś choroby. Jak Cię stać, to strzel se in vitro i się innymi nie przejmuj.
odważny-detektyw-92: Co to za pojechane pytanie, dzieciaka zaczynasz chcieć jak masz warunki i masz drugą osobę która chce go z tobą mieć, w innym przypadku trzeba być niezłym napaleńcem żeby chcieć mieć dziecko samemu.
A z tymi włosami to na pewno genetyczne? miałaś takie przypadki w rodzinie?
skrupulatny-filozof-35: Nie, w tym wieku rośnie już znacznie ryzyko chorób, nawet jeśli się urodzi bez widocznych wad to już nie to samo, co dziecko matki o 10 lat młodszej.
Niestety, ale im dłużej będzie to w sobie tłumić tym dla psychiki gorzej, psycholog owszem może pomóc zamieść problem pod dywan, ale to wybuchnie w końcu jak wulkan, to jest jak z leczeniem grypy paracetamolem.
jednak żaden mężczyzna w moim życiu się nie pojawił
A szukałaś, czy tak jak reszta witaminek czekasz, aż magicznie się pojawi?
Czy zechcielibyście mieć dziecko z 35 latka? Mam łysa głowę, i zastanawiam się czy nie posłuchać się teorii Darwina, i nie powielić swoich genów dalej. Zawsze pragnęłam być matką, jednak żaden mężczyzna w moim życiu się nie pojawił, bo jestem po prostu brzydka. Ja się już pogodziłam ( chyba) z tym, że zostanę bezdzietna i niespełniona, jednak moja matka wciąż naiwnie wierzy, że będzie miała wnuki. Czy psycholog może mi pomóc poukładać w głowie myśl, że bez dzieci też można zaznać jakieś szczęście? Nie chciałabym mieć 50 lat i płakać w poduszkę, że nie spełniłam swoim marzen #anonimowe
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
Czy da się zagłuszyć swoje pragnienia?
@mirko_anonim: Z czym?
@saviola7: z łysą głową
A z tymi włosami to na pewno genetyczne? miałaś takie przypadki w rodzinie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
A szukałaś, czy tak jak reszta witaminek czekasz, aż magicznie się pojawi?