Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Salomonthekrol
Tłumaczenie Chat GPT

“Dla federalnych, będę mówił krótko, ponieważ szanuję to, co robicie dla naszego kraju. Aby oszczędzić wam długiego śledztwa, jasno stwierdzam, że nie współpracowałem z nikim. To było dość proste: trochę podstawowej inżynierii społecznej, podstawy CAD, dużo cierpliwości. Spiralny notatnik, jeśli jest obecny, zawiera jakieś luźne notatki i listy rzeczy do zrobienia, które rzucają światło na ogólny zamysł. Moja technologia jest dość dobrze zabezpieczona, ponieważ pracuję w inżynierii,
  • Odpowiedz
@Salomonthekrol: Posze z tłumacza, ale da sie zrozumiec.
Do federalnych, zachowam to w tajemnicy, ponieważ szanuję to, co robicie dla naszego kraju. Aby oszczędzić wam długiego śledztwa, oświadczam wprost, że z nikim nie współpracowałem. To była trywialna, elementarna socjotechnika, podstawowy CAD, dużo cierpliwości. Spiralny notatnik, jeśli był obecny, zawierał kilka notatek i listę rzeczy do zrobienia, które naświetliły sedno sprawy. Moja technologia jest dość zablokowana, ponieważ pracuję w inżynierii, więc
  • Odpowiedz
@Zenzowaty Trzeba mu przyznać rację że kwestia opieki zdrowotnej w USA jest aktualnie absurdem. Ogólnie niezbyt rozumiem kwestie takich podstawowych rzeczy jak ochrona pracownika, sprawa urlopów czy właśnie opieki zdrowotnej w tym kraju. Nie dziwi mnie to że ulice są pełne cpunow, bezdomnych i wariatow.
  • Odpowiedz
@Zenzowaty: Przypominam, że w Polsce jest jedna taka partia która chce zlikwidować NFZ i zafundować nam prywatyzację służby zdrowia

Miejcie zawsze z tyłu głowy jak to wygląda w USA gdzie za przyjazd karetki płaci się parę tysięcy $ i czy tego chcecie
  • Odpowiedz
@Zenzowaty: Bardzo mnie będzie ciekawił wynik procesu jak się zdecydują na ławę przysięgłych. Jednego mordercę już ułaskawili pomimo przytłaczających dowodów winy w imię sprawiedliwości rasowej, ciekawe jak im pójdzie ze sprawiedliwością klasową ( ͡° ͜ʖ ͡°) Hung jury w ogóle by mnie nie zdziwiło.
  • Odpowiedz