“Dla federalnych, będę mówił krótko, ponieważ szanuję to, co robicie dla naszego kraju. Aby oszczędzić wam długiego śledztwa, jasno stwierdzam, że nie współpracowałem z nikim. To było dość proste: trochę podstawowej inżynierii społecznej, podstawy CAD, dużo cierpliwości. Spiralny notatnik, jeśli jest obecny, zawiera jakieś luźne notatki i listy rzeczy do zrobienia, które rzucają światło na ogólny zamysł. Moja technologia jest dość dobrze zabezpieczona, ponieważ pracuję w inżynierii,
@Salomonthekrol: Posze z tłumacza, ale da sie zrozumiec. Do federalnych, zachowam to w tajemnicy, ponieważ szanuję to, co robicie dla naszego kraju. Aby oszczędzić wam długiego śledztwa, oświadczam wprost, że z nikim nie współpracowałem. To była trywialna, elementarna socjotechnika, podstawowy CAD, dużo cierpliwości. Spiralny notatnik, jeśli był obecny, zawierał kilka notatek i listę rzeczy do zrobienia, które naświetliły sedno sprawy. Moja technologia jest dość zablokowana, ponieważ pracuję w inżynierii, więc
@Zenzowaty Trzeba mu przyznać rację że kwestia opieki zdrowotnej w USA jest aktualnie absurdem. Ogólnie niezbyt rozumiem kwestie takich podstawowych rzeczy jak ochrona pracownika, sprawa urlopów czy właśnie opieki zdrowotnej w tym kraju. Nie dziwi mnie to że ulice są pełne cpunow, bezdomnych i wariatow.
@Zenzowaty: Bardzo mnie będzie ciekawił wynik procesu jak się zdecydują na ławę przysięgłych. Jednego mordercę już ułaskawili pomimo przytłaczających dowodów winy w imię sprawiedliwości rasowej, ciekawe jak im pójdzie ze sprawiedliwością klasową ( ͡°͜ʖ͡°) Hung jury w ogóle by mnie nie zdziwiło.
Tłumaczenie Chat GPT
“Dla federalnych, będę mówił krótko, ponieważ szanuję to, co robicie dla naszego kraju. Aby oszczędzić wam długiego śledztwa, jasno stwierdzam, że nie współpracowałem z nikim. To było dość proste: trochę podstawowej inżynierii społecznej, podstawy CAD, dużo cierpliwości. Spiralny notatnik, jeśli jest obecny, zawiera jakieś luźne notatki i listy rzeczy do zrobienia, które rzucają światło na ogólny zamysł. Moja technologia jest dość dobrze zabezpieczona, ponieważ pracuję w inżynierii,
Do federalnych, zachowam to w tajemnicy, ponieważ szanuję to, co robicie dla naszego kraju. Aby oszczędzić wam długiego śledztwa, oświadczam wprost, że z nikim nie współpracowałem. To była trywialna, elementarna socjotechnika, podstawowy CAD, dużo cierpliwości. Spiralny notatnik, jeśli był obecny, zawierał kilka notatek i listę rzeczy do zrobienia, które naświetliły sedno sprawy. Moja technologia jest dość zablokowana, ponieważ pracuję w inżynierii, więc
Miejcie zawsze z tyłu głowy jak to wygląda w USA gdzie za przyjazd karetki płaci się parę tysięcy $ i czy tego chcecie